Култов водещ си отиде от този свят: Почина Буги Барабата от Z-Rock, едва на 58 години

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Преди броени минути колегите на Буги Барабата от Z-Rock написаха скръбен статус във Facebook страницата си, който гласи:
„Нашият Буги тази нощ си отиде…Нямаме думи…съкрушени сме“.
Засега не се съобщават повече подробности около смъртта на музиканта.
Истинското му име е Марио Събев. Основател е на „Бараби Блус Бенд“ и автор на всичките песни в шестте албума на групата: „Песни от гаража“, „Лоши времена“, „Срещу вятъра“, „18 карата кал“, „Без право на обжалване“ и „Бесните кучета на блуса“. Съавтор на хита на Васко Кръпката – „Няма бира“. За Георги Минчев е написал песента „Равносметка“.
Сбъдна се едно от най-плашещите предсказания на Ванга

През последните години Буги Барабата беше водещ в радио „Z-Rock“ на сутрешния блок „Буги тайм“ и вечерния „Нека бъде рок“.
Той си отиде от този свят на 58 години.
По професия Барабата беше шофьор, и имаше над 20 г. стаж като такъв, от които 17 в БГА „Балкан“. Отраснал е в софийския квартал Коньовица. Неженен, за деца неизвестно, пише vmusic.bg.
Основател е на „Бараби Блус Бенд“ и автор на всичките хитове в четирите албума на групата: „Песни от гаража“, „Лоши времена“, „Срещу вятъра“ и „18 карата кал“. За Георги Минчев е написал песента „Равносметка“.

Бараби Блус Бенд е българска музикална група създадена от Марио Събев (Буги Барабата),
Милен Кръстев (Вуйчото) и Людмил Стоилов (Льоди) на 24 ;dx 1993 г. Буги е автор на музиката и текста на всички песни, свири на китара и хармоника и пее блус парчета.
Понастоящем Буги Барабата е радиоводещ в единственото за момента рок-радио в ефира на България Z-ROCK.
Именно от ефира на Z-ROCK неговите привърженици го познават и като Mr. Z (Мистър Зи).
Дискография

1993г. – „Песни от гаража“
1995г. – „Лоши времена“
1998г. – „Срещу вятъра“
2000г. – „18 карата кал“
2003г. – „Без право на обжалване“

Състав на групата Към 2009 г.
Буги Барабата, автор на музиката и текстовете, вокал, китара, хармоника,
Александър Панайотов (Пожара), бас,
Цветелина Христова (Сторми), вокал,
Теодор Янков (Торпедото), барабани .
Според Буги това е най-успешния дотогава състав на групата.

Буги Барабата беше и гласът, който всяка сутрин буди феновете на радио Z-rock, като мелодично развращава ефира с шеги, закачки и най-вече с рок.
„Хората, които са ме слушали по-дълго по радиото или са присъствали на концерти на Барабите, или са прочели добросъвестно написани интервюта имат някаква представа за мене. Разбира се, аз допускам много грешки и като водещ, и като музикант. Но грешките ми се прощават най-вероятно, защото нямам претенции да съм безгрешен и не се страхувам да бъда обикновен“, казваше за себе си той.
Мир на праха му!
Източник: Лупа
Бащата на починалата заради държавата Габи: Не срещах разбиране, а направо ми пречехаНе срещах разбиране, а направо ми пречеха. Така бащата на починалата от левкимия Габи – Петър, си сп…Jul 12 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!