Емблематична водеща се завръща в bTV: Само за часове я попиляха и сринаха със земята

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Красива, но не много обичана водеща се връща в bTV. Мис България 2006 Славена Вътова заема един от столовете на журито на „България търси талант“. Изящната дама с афинитет към спорта и кулинарията ще поощрява и анализира претендентите за голямата награда от 50 000 лева и ще оценява уменията, които те ще представят на сцената на шоуто.
Славена никога не е крила, че има афинитет към телевизията и публичността. Откакто е спечелила короната Мис България тя не спира да се появява навсякъде. Подвизаваше се като коментатор в риалити формата „ВИП Брадър\’, опита се дори за кратко да води няколко тв предавания.
Зрителите на „България търси талант“ са недоволни от фигурирането й в журито. „Изглежда интелигентно момиче, но не знам на каква база ще оценява талантите“, възроптаха те на официалната страница на шоуто.
Истина за аферата на Славена Вътова и Димитър Бербатов излезе много по-различнаCлaвeнa Bътoвa caмa cи измиcлилa aфepaтa c Бepбaтoв, зa дa нaтpиe нoca нa мъжa cи Hocитeлĸaтa нa пpи…May 2 2019vijti.com

Има и далеч не толкова ласкателни коментари. Само за часове я попиляха и сринаха със земята. Те са категорични, че журито трябва да бъде съставено от актьори и музиканти, хора на изкуството, а не момичета, които са се прочули покрай красотата и мъжете си.
„Много съм развълнувана, защото това е предизвикателство, което започвам с огромно желание и осъзната отговорност. Защото знаем, че ни предстои да се срещнем с хора, които имат разнородни таланти, пъстра палитра от дарби”, споделя тя.
„Талантът не е просто дарба, а дарба, върху която много си работил, концентрирал си усилията си и времето си върху нея“, коментира Славена Вътова.

Тя обеща, че няма да бъде най-строгият член на журито, а ще се стреми да открива красотата във всеки един талант. „Трябва да има въображение, желание и да видим, че е положен труд. Аз ще търся хора, които са целенасочени, вложили са постоянство и характер в това да превърнат заложбите си в своя професия и начин на живот”, допълни тя. „Много съм заредена, че ще се срещна с такива хора и ще дам всичко от себе си да бъда обективна в оценката си към тях.“
Към момента от продукцията са обявили и още едно име, което ще заеме почетно място в журито. Това е Ицо Хазарта, който за втори път ще се изявява в това си амплоа. Говори се, че продуцентите искат да вкарат фолкпевица и спортист, които да оценяват талантите тази година.Водещи този път ще са Сашо Кадиев и Даниел Петканов.
Източник: Марица
Къщите на звездите: Списък на най-имотните родни звезди, Преслава води убедително сред конкурентите си в шоубизнесаЗа разлика от своите колежки, които харчат парите си за гримове и дрешки, Преси инвестира спечеленот…May 11 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!