Певицата Нели Пекова упорито крие мъжа си, вече стана ясно защо го прави

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Певицата Нели Пекова най-накрая показа мъжа от когото има син, видя HotArena.
Преди повече от шест години певицата напусна „Шоуто на Слави“ и замина за САЩ. Именно там е срещнала половинката си Джеф. Тя упорито го пази в тайна и не говори за него. Половинката на Нели е видимо по-възрастен от нея. Точно затова тя го пази в тайна. Вероятно не желае да си навлича коментари, че се е омъжила за него заради финансовите му възможности и американското гражданство.
Финансист по образование Джеф е подсигурил Нели и сина им Данаил нищо да не им липсва, пише „България Днес“.
Докато беше в „Ку-ку бенд“, Петкова се жалваше, че е сама в живота, Певицата редовно пренебрегваше любовта, за да е на разположение на Дългия и неговите планове за участия и турнета.
Слави Трифонов на тайна вечеря с Дарина Павлова: Шушукат си в специално ВИП помещение без риск от подслушванеСлави Трифонов е бил забелязан на вечеря с Дарина Павлова преди няколко дни, докладваха очевидци на …Jun 30 2019vijti.com

„Представиха ни общи познати. Не беше любов от пръв поглед, но имаше симпатия още от първия миг. Виждахме се като приятели в началото, опознахме се, харесахме се и любовта се случи“, разказва Нели.
Всъщност, срещата им била подбудена от техни общи приятели, които решили тайно да ги сватосат и да намерят половинка на Нели. Инициирали двамата да се запознаят след концерт на Петкова в Ню Йорк, пише „Уикенд“.
„Двамата с него имаме различни интереси, но намираме начин да сме заедно въпреки всички ангажименти. Той е търпелив и успява да уравновеси моя буен темеперамент. В същото време е много забавен – шегува се с мен и не ме оставя да се взема на сериозно”, издава певицата.

Нели Пекова никак не се притеснила от факта, че любимият й е с десетина години по-голям от нея. Тя приела, че това е знак, че й е време за по-сериозни отношения, а не мимолетни любовни авантюри. А и вече от доста години имала опит с млади мъже, на които не може да се разчита. За това пък с новия си любим намирала стабилност и поле за развитие, каквото й липсвало от години. Професията му на финансист също обещавала, че двамата няма да се налага да разчитат на нейните скромни хонорари.
Източник: хотарена
„Шоуто на Слави“ се разпада, но екипът му продължава работаOcтaвa тoчнo мeceц дo ĸpaя нa „Шoyтo нa Cлaви“, ĸoeтo ce въpти oт 19 гoдини. Бъpзo плъзнaxa дoгaдĸи …Jun 28 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!