Лора Караджова остана без гадже заради пиянството си

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Щерката на Данчо Караджов – Лора, е останала без гадже, след като приятелят й Марсел Рохас се е изнесъл с гръм и трясък от дома й, пише „Уикенд”. Певицата пазела в тайна и от най-близките си приятели причината за раздялата им, а тя била доста прозаична.
Според близки на 36-годишната Лора, двамата често се карали на тема алкохол.
Певицата така и не успяла да се пребори със зависимостта си към огнената вода, а диджеят бил твърдо против тя да пие. След последната изцепка на Караджова, Марио си събрал багажа и се и се махнал от дома й. „Не ме търси повече”, казал на изпроводяк музикантът и затръшнал вратата.
Рекордни печалби за родните звезди през 2018: Лили стана милионерка за година, Карамазов на нула, Зуека взе 5 пъти повече от Рачков, Графа назад с 311 бонаЛили Иванова е посрещнала 80-годишния си юбилей с голяма новина от счетоводителката си – че е станал…Jun 9 2019vijti.com

Самият Марсел странеше от всякаква публичност. Двамата се срещнали в началото на миналото лято и връзката им се развиваше изключително бързо. Двойката се афишира за първи път по време на участието на певицата в миналогодишния „ВИП Брадър”. Тогава диджеят се появи в ефир и се представи официално за гадже на Лора, а двамата се целунаха пред камерите. Идилията им обаче приключила преди да отпразнуват първата си годишнина.
Според запознати, голям проблем във връзката на Лора и Марсел била и неговата работа. Диджеят работел само нощем и непрекъснато бил заобиколен от красиви жени, а сцените на ревност в дома им били ежедневие. По подобен начин Караджова се раздели и с бащата на дъщеря си Алиса. Варненецът Валентин Славов ненавиждал поведението на певицата, когато пийне. Лора ставала конфликтна и заядлива и макар че сноубордистът я обичаше, не можа да издържи на скандалите.

Двамата живееха на семейни начала в продължение на 3 години, но варненецът така и не предложи брак на чепатата Лора. Певицата и 4 години по-младият Валентин се запознали покрай общата им страст – екстремните спортове. И двамата карали ски и сноуборд. Връзката им обаче буксувала от доста време и накрая те решили да сложат край на агонията. Инициатор за раздялата им бил фронменът на група „Сигнал”. 65-годишният рокаджия бил категоричен, че вместо да правят ежедневни панаири, е най-добре Валентин да си обира крушите от дома на дъщеря му. Разправиите, според музиканта, нямало да се отразят добре на детето и всеки трябвало да поеме по своя път.
След раздялата им изпълнителката на „Недей да спиш” стана самотна майка на 4-годишната Алиса.
Източник: хотарена
Емилия с аборт от Жорж Башур: Певицата е преживяла спонтанен аборт след жестоката катастрофаЕмилия е преживяла спонтанен аборт след жестоката катастрофа, която претърпя през 2018-а година, нау…Jun 30 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!