Проф. Михаил Константинов: Трябват ни жени да раждат, една нация зависи от жените

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

35% от българите, които живеят в чужбина, обмислят да се върнат отново в родината си. Основното притеснение на 100% от тях e безработицата и ниското заплащане. Сънародниците ни са били анкетирани в края на май от „Маркет Линкс“ и Движение за национална кауза (ДНК).
„Трябва да си върнем българите от чужбина, това е категорично.
Трябват ни жени, които да раждат. Една нация зависи от жените, които раждат. И това трябва да стане до 35-годишна възраст“, смята математикът проф. Михаил Константинов.“ В проучването ни взеха участие около 2500-3000 души.
Най-многодетната майка на 13 деца доволна: Сметките са платени, имаме дърва за огрев, посрещам Коледа по впечатляващ начин„Посрещам Коледа с всичките си 13 деца. Едно от тях е в Англия с баща си, надявам се и то да успее д…Dec 20 2018vijti.com

Целта на това проучване и платформата, която подготвяме, е да свързва местната и държавна власт с хората от Молдова и Украйна. Тя смесва възможностите за работа и представяне на реалните възможности за живот в България, защото ние си избираме къде да живеем, в зависимост какви възможности за развитие ти предоставя“, посочи Арнаудов.
По думите му резултатите от анкетата са много оптимистични – 35% от хората биха се завърнали в България – не само в столицата, а и икономиката в страната позволявала това.

Константинов поясни, че стандартът на живот в София е над средноевропейския. Според него българите имат нужда от сигурност и качество на живот, а не само от високи заплати.
Константинов подчерта, че в България разкриваемостта на тежки престъпления е 90%, което го нямало почти никъде в Европа. Той добави, че са се изравнили потоците на заминаващи и връщащи се от чужбина българи.
В сутрешния блок на Bulgaria ON AIR, продуцентът Андрей Арнаудов също направи емоционален призив към българските жени по повод дискусията за демографската криза у нас.

Телевизионният продуцент призова за повече бебета с думите: „Раждайте, българки, нацията зависи от това!“.
Арнаудов посочи пред Bulgaria ON AIR, че трябва да се изчистят много от легендите за страната ни – за заплати, престъпност, социални дейности и други.
Призивите обаче са едно, а раждането и най-вече отглеждането на деца – съвсем друга работа. Какво ще кажете, българки? Споделете мнението си по тези наболели въпроси, за да се опитаме да стигнем до най-правилното решение всички заедно и да намерим изход от демографската криза.
Източник: novini.bg
Скъпи жени, благодаря ви: Писмото на един мъж, присъствал на раждането на жена сиИзкачваме се на 5 етаж на родилния дом… родилното отделение… вси светии… тук още не е стъпвал крака …Jun 17 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!