ДесиСлава не спира да глези бащата на второто си дете – боксьора Благой Найденов: Последният й подарък струва 200 бона

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Попфолк звездата Десислава окончателно се събра с бащата на второто си дете, боксьора Благой Найденов. Двамата се разделиха около коледните празници, след като певицата хвана благоверния си в изневяра. Явно обаче Десислава е простила на Благой в името на бебето им Борис. Сега изпълнителката изглежда щастлива и не спира да споделя снимки в социалните мрежи в обятията на любимия си, който е с цели 17 години по-млад от майката на детето си и почти връстник със заварения си син Майки.
Може би и затова Десислава не спира да глези Благой със скъпи подаръци. Твърди се, че наскоро певицата му купила кола за 200 бона.
Президентското семейство пазарува: Румен Радев и съпругата му Десислава обиколиха любимите бутици под зоркото око на НСОНа пазар се отдаде президентското семейство. „България Днес“ улови държавния глава Румен Радев и нег…Jun 16 2019vijti.com

Напоследък в медиите излезе информация, че поп фолк звездата е много напълняла и вече гони 90 килограма – това твърди HotArena. Феновете й сериозно се притесняват, че никога повече няма да видят любимката си съблазнителна и секси, каквато я познават от недалечното минало. Година и половина след раждането на малкия си син Борис тя не само че не може да влезе във форма, а става все по-пълна.
Вратът й вече е като на борец, носът потъва между пухкавите й бузи, а бицепсите й сигурно са с по-голяма обиколка от тези на половинката й Благой, само дето не са стегнати като неговите, писа „Уикенд“.

40-годишната певица много се притеснявала от наднорменото си тегло, твърдят запознати. Но вместо да се ограничи с храната и да се опита да спортува, тя предпочитала просто да не стъпва на кантара, за да не се депресира от това, което той ще й покаже.
Освен това не позволявала да се публикуват нейни снимки без предварителна обработка, с която да я „вталят”. Наскоро обаче бизнесменът Петко Димитров пусна няколко клипа от участие на звездата в негов клуб. На тях лъсна цялата истина за проблемите й с теглото. Никой от феновете не си позволи да ги коментира, но гардеробът на Деси всеки ден й напомнял, че трябва да отслабне.

В него почти не са останали дрехи, в които може да се напъха, оплаквала се тя пред приятелки. Тъй като все се надявала, че ще успее да намали килограмите, не купувала нови тоалети в по-голям размер и в крайна сметка стигнала дотам, че да ходи с две-три дрешки, заради което колежките започнали да я клюкарят. Грозната истина е, че проблемът на Деси Слава не е само естетичен, а заплашва да се превърне в здравословен.
Нейни приятели се тревожат, че може да е болна, и я съветват да си направи пълни изследвания, за да е сигурна, че хормоните й са в норма. Дори и да се окаже здрава, наднормените килограми със сигурност могат да я разболеят.
Източник: Марица
Мъжът на Джина Стоева провали детското парти на ДесиСлава, изложи се многоMъжът нa Джинa Cтoeвa cтaнa зa peзил, тaйнcтвeният й любим пиян дo ĸoзиpĸaтa вдигa cĸaндaл и нaлитa …Mar 13 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!