Бащата на малката Никол – битото от акушерка бебе, разказа за влошеното състояние на дъщеричката си: Бесен съм най-много на себе си, че не можах да я защитя

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Бащата на пребитото от акушерката Емилия Ковачева бебе сподели родителските си страдания от влошеното здраве на детето пред съда.
„Бесен съм най-много на себе си, че не можах да защитя детето си. Със съпругата ми сме „Парагаф 22″. Ако не даваме медикаменти на Никол тя прави гърчове, но с хапчетата се уврежда черния дроб, бъбреци, яйчници“, обвини себе си мъжът в Софийския апелативен съд. Днес делото срещу Ковачева, която е осъдена на 18 години затвор приключи на втора инстанция.
Трима съдии обявиха, че ще се произнесат по делото в срок, което може да означава, че присъдата на акушерката или ще се потвърди, или ще върнат делото на долната инстанция за ново разглеждане, но тя няма да бъде оправдана.
Лесни начини за развиване на интуицията: Ще започнете да предусещате събитията и ще сте винаги подготвени за обратите на съдбатаШестото чувство или интуицията ни подсказва как да направим така, че да предчувстваме събитията и по…Jun 18 2019vijti.com

Семейството на малката Никол иска по-тежка присъда за акушерката с аргумента, че с жестоката агресия към детето му е нанесла непоправими здравословни увреждания и катастрофални последици за развитието му.
В съдебната зала отново бяха припомнени детайли от ужасната случка – как 4-дневното дете е получило 11 удара с юмрук в главата и тялото за 4 минути. Детето е могло да получи много по-рано помощ, заяви адвокатката на родителите на Никол.
„Съжалявам за случилото се“, бе единствената реплика на подсъдимата. Акушерката обаче пак настоява да бъде оправдана или да смекчат присъдата й, защото трябва да се грижи за възрастните си родители и за децата си.

Припомняме, че преди осем месеца Емилия Ковачева беше осъдена на 18 години лишаване от свобода за опит за убийство. Почерните родители не можеха да си намерят място от мъка. Ето какво разказа малко след инцидента бащата на Никол: „Има случаи, в които вървя по улицата и плача, след такова нещо няма как човек да остане нормален.“ Това разказа пред bTV бащата на малката Никол, която акушерката Емилия едва не уби. „Седях и се молех… само да се оправи, моля те, боже, само да се оправи“, допълва и майката.
„Първите 10 дни бяха много тежки. Не се знаеше дали Никол ще оцелее. Единственото, което спаси момиченцето ни, беше, че е е много малка. По-голямо дете нямаше да оцелее с такива травми“, допълва още жената.

Малко след инцидента д-р Масларска обясняваше как главата на Никол е увеличена с 6 см

„Денят на изписването ми беше най-черния в живота ми. На никого не го пожелавам“спомня си през сълзи Станислава. „Трябваше да се срещаме и с нея и с роднините им и с тяхната арогантност заради делото. Поредната нейна наглост беше като в съдебна зала попита имала ли е проблем с нас.
Цялото това дело много ни натовари. Жената Емилия е желязна. Тя не трепна. Много хора биха полудели, ама тя сигурно е невменяема. Нормален човек не може да пребие новородено“, споделят родителите.
Те разказват, че най-голямата им подкрепа е в голямото им дете, което по онова време е на 5. Тя не плакала, не мрънкала успокоявала и давала сили на родителите си.
Източник: Лупа
Два месеца след трагичния инцидент лошите новини за семейството на Шабан Шаулич не спират, нанесоха голям удар на съпругата муРазследването вероятно ще се проточи доста време Два месеца след трагичния инцидент, в който Шабан Ш…Apr 22 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!