Магия за сбъдване на желание, която идва от дълбока древност и действа безотказно

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

С тази магия за сбъдване на желание вие ще постигнете целта си
Всеки иска да направи една магия за сбъдване на желание и то да стане факт.
Всъщност в древността са ползвани ежедневно подобни ритуали. Днес ние не вярваме в тях или ги считаме за загуба на ценни минути. Понякога мечтите се случват и без да влагаме старание, но те никога не идват, когато бездействаме.
Затова не чакайте късметът да ви удари в главата, а опитайте да си помогнете сами.
Запомнете само едно много важно правило. Не бива да отправяте молитви и да целите вреда на някого.
Магията за любов е нож с много остриета: Защо не трябва да се изкушавате да я прилагате и с какво можете да я заменитеМагиите за любов са били широко използвани в миналото – жрици са омайвали рицари, за да могат да ста…Jun 12 2019vijti.com

Винаги казвайте накрая, че копнеете да получите очакваното, без то да причини нещастие на друг. От значение е също така да не посочвате конкретно пътя за случване или изпълнение, нека Вселената покаже как трябва да се развият събитията. Доверете й се.
Преди да пристъпите към тази магия за сбъдване на желание, намерете тихо и спокойно място, където да се чувствате уютно насаме с мислите си. Концентрирайте се върху това, което правите, а то е съвсем простичко.
Необходими са ви само един лист и молив за писане.
Посочвате с няколко изречения към какво се стремите и какво иска душата ви. Нека посланието ви завършва със специална благодарност, все едно вече е осъществено намерението ви.

После сгъвате листа, а думите остават скрити отвътре. Сега трябва да изрисувате отгоре ето този символ – )O(, сгъвате отново и изобразявате пентаграм. Следва поредно сгъване на листа и пишете вашето име заедно с датата на раждане.
Време е да го приберете на тайно и сигурно, където само вие ще знаете за него.
Останете с вяра в сърцето, че тази магия за сбъдване на желание, вече работи за вас и ще подейства в кратки срокове.
Много е важно да вярвате, че наистина сте обърнали съдбата си във ваша полза. Ако вярата ви не е достатъчно силна, резултатите могат да не бъдат толкова добри или пък изобщо да няма такива. Половинчатата вяра води и до половинчати резултати.
Източник: чудеса.нет
Никой не е застрахован: Как да разберете, че ви е направена магия за любовПонякога се случва на човек да му направят магия за любов, за да го накарат да обикне някого, за ког…Apr 23 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!