Мая Манолова пръска луди пари за прически, наела е дори личен стилист

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Станалата пословична с фризурите си Мая Манолова е вдигнала нивото и вече разполага със свой личен стилист, типично по холивудски. Дамата, която се грижи за визията на омбудсмана, усвоила занаята при корифея в областта – стилист Капанов. От известно време насам единствено тя оформяла прическата на суетната юристка, която ходела в салона ѝ поне 2 пъти седмично. Там си правела и грима за поводи, а в ежедневието за макиажа се научила да се грижи сама.
Все по-често Манолова посещавала стилистката си в компанията на своя внук Макси, който макар да е юнак, с интерес придружавал баба си там, тъй като времето с нея му било любимо.
Мая Манолова към здравния министър: Г-н Ананиев, няма да ви оставя на мира, няма да имате почивкаИзключително остро послание отправи Националният омбудсман Мая Манолова към здравния министър Кирил …Jun 12 2019vijti.com

Дъщерята на Мая – Ралица, също се доверявала на уменията на нейната лична фризьорка, а двете се отбивали за прическа предимно в ранните часове на деня, за да избегнат навалицата от клиентки. Въпреки че мълвата в Народното събрание гласеше, че бившето острие на БСП ходела на фризьор всяка сутрин, всъщност Манолова ограничила посещенията до 3 пъти седмично.
Всяко ходене в салона обаче ѝ излизало средно по около 50 лева, което означава, че за фризурата си защитничката на бедните и онеправданите хвърля по 7-8 бона годишно. Тази сума се равнява на пенсията, която получава средностатистическият пенсионер за цели 3 години. Отделно от това Мая се доверява за маникюра и педикюра си също на специалисти, което още повече оскъпява поддръжката ѝ и я нарежда рамо до рамо с плеймейтките и фолкпевиците, които пръскат баснословни суми от суета.

Омбудсманката, спрягана напоследък за кандидат-кмет на София, била готова да се откаже от всякакви други екстри, но не и от прическата си. Карето в рус цвят и бретон се е превърнало в нейна запазена марка през годините, а не една или две нейни колежки са се опитвали многократно да я имитират. С тази визия Манолова се подвизава от лятото на 2011 г., а виновникът за тогавашната ѝ трансформация се казва Васко – много известен коафьор от Кюстендил – града, в който е родена и тя.
Разбира се, грижите за външния вид не пречат на Мая Манолова да изпълнява съвестно своите задължения. Наскоро тя впечатли обществеността с острото си послание към министър Ананиев: „Няма да Ви оставя на мира! Няма да Ви дам и един ден почивка, докато не решите най-наболелите проблеми на здравната система. И не се съмнявайте, че ще изпълня това обещание!“, завършва емоционалното си писмо Манолова по повод хаоса в здравеопазването.
Източник: Ретро
Мая Манолова: „Още една, две или три нули в сметките за парно и ще се върна в политиката“Омбудсманът Мая Манолова категорична, че ще се върне в парламентарната зала, ако политиците продължа…May 30 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!