Бившата водеща на „Море от любов” – Наталия Симеонова е неразпознаваема: Променила се е тотално от депресия и стрес

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Наталия Симеонова крие наедрялото си тяло в широки роби, видя репортер на Lupa.bg. Бившата водеща на „Море от любов” е напълняла неудържимо, като кантарът вече сочел над 100 кила, издаде пред Lupa.bg дружка на блондинката.
Феята на любовта тотално загубила битката с килограмите. Наднорменото ѝ тегло си личи от километри, въпреки че от женска суета дамата се опитва да прикрива сланинките с широки торбести дрехи. Откакто не се изявява на малкия екран, блондинката се е занемарила тотално от депресия и стрес.
Нервната ситуация бившата красавица туширала със здраво тъпчене на калорични манджи, които вече избуяват по тялото й. В края на 2015 г. нейното предаване „Предай нататък” слезе от програмата на Би Ти Ви и оттогава Наталия е без работа.
Наталия Симеонова и мъжът й не са заедно от цели 14 години, но още не могат да превъзмогнат болката сиБившата телевизионна водеща Наталия Симеонова и мъжът на живота й Денис Ризов се разделиха преди поч…Jan 26 2019vijti.com

Тя бе засечена от репортера ни из центъра на София, като привлече вниманието ни още с паркирането на големия си джип порше „Панамера“, а след това и с облеклото си. Най-сладникавата водеща в родния ефир вече е двойна от времето на „Море от любов” и тройна от студентските си години, ядосват се приятелите й. В опит да прикрие наедрелите телеса Симеонова обзавела гардероба изцяло с широки дрехи, които да поприкрият драматичното напълняване.
През 90-те тв водещата беше много далеч от едрогабаритната мацка, в която се е превърнала днес. В онези години мерките й бяха като на манекенка, затова й рокаджията-милионер Денис Ризов си я хареса за съпруга. За съжаление двамата се разведоха и Наталия потъна в меланхолия. В светските среди се говори, че именно китаристът на „Ахат” има вина плевенчанката да се запусне толкова драстично и да тушира депресията с храна.

Самата Наталия описва болката си така: „Смятам, че всеки интелигентен човек би разбрал, че става въпрос не за липса на воля или лакомия, а просто за здравословен проблем. Полагам много усилия, за да отслабна, но ми е трудно. По едно време направих 90-дневната диета и свалих 10 килограма, но след това ги възстанових. Пих лекарства много дълго време и от тях качих страшно много килограми. Не съм много постоянна в режимите си. Периодично си казвам: никакво брашно и захар, и хрупам моркови и краставици един месец и изведнъж ми омръзва. И с неистови мъки свалям 3 кг.
Вероятно това е проблем и заради възрастта. Опитвам се да се приема такава, каквато съм, въпреки че не се харесвам изобщо физически. И ми е дискомфортно, но в същото време си давам сметка, че просто имах здравословен проблем“, сподели Наталия.


Източник: Лупа
Помните ли Наталия Симеонова? Водещата на „Море от любов“ се появи отново, но на необичайно мястоПитате ли се къде изчезна една от най-популярните български телевизионни водещи Наталия Симеонова? З…Nov 28 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!