Собственикът на кучетата-убийци от село Владо Тричков от нагъл, по-нагъл: Първите му думи след трагедията възмутиха всички

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

39-годишният Митко, който беше разкъсан и убит от 5 кучета кане корсо в село Владо Тричков, е бил толкова обезобразен, че успели да го разпознаят единствено по дрехите. Първоначално съдебните медици решили, че тялото е престояло два дни заради по-топлото време, но впоследствие свидетели потвърдили, че са видели в четвъртък сутринта починалия, съобщава „Телеграф“.
Митко живеел с майка си, за която се грижел в крайна бедност. Двамата преживявали от пенсията от 300 лева на възрастната жена. Пенсионерката била след прекаран инсулт и не можела да се движи. Затова синът ѝ всяка сутрин слизал до магазинчето в селото, за да ѝ купи банани и вафли, защото много обичала сладко, и кафе.
Лоши новини за Преслава, колежките й злорадстват, пращат ги на участия вместо неяПреслава не давала подробни обяснения във фирмата за състоянието си Преди приблизително две седмици …Jun 5 2019vijti.com

Пътят му минавал покрай имота на Йордан Карагьозов – кучкар от София, развъждащ четириноги от породата кане корсо.
Виковете за помощ на Митко бе били чути, тъй като районът не е много населен. Около 16.30 ч. съседка забелязала тялото му в дерето. Гледката била зловеща – мъжът лежал само по слипове, тъй като животните му свалили и разкъсали дрехите, единият крак бил откъснат от глезена надолу. Ръката също била на няколко метра от тялото. Лицето било обезобразено, а гръдният кош разкъсан.
„В началото виждаш човек без долни дрехи и в това състояние се чудиш какво се е случило“, каза мъж, участвал в огледа.

Разследващите се свързали със собственика на животните, който пристигнал на мястото и бил арестуван. „Държеше се нагло. Като пристигна не попита има ли ранен, как е човекът, а първите му думи бяха: „Има ли застреляно куче“, разказа очевидец.
Съседите на Йордан вдигнали ръце от него заради четириногите му. Той купил 3-етажна къща до тях, извадил цялото обзавеждане отвътре и я превърнал в развъдник. „През няколко месеца се появяваше нова реколта“, разказа Гинка Петрова.
През миналата есен животните разкъсали кучето на комшията Милен. Те завлекли животното в двора на Йордан и буквално го обезглавили. Карагьозов го извадил през нощта в чувал и го изхвърлил от имота си, обясниха още съседите. Те предполагат, че част от животните са участвали в боеве, тъй като ги виждали с рани по тях.

На мястото все още има следи от кръв. „Тялото му беше в тревата. Ръката му беше опъната, преброих пет пръста. Мислех, че е сърничка, изядена от кучетата. Главата нямаше скалп. Той беше свален. Лявата ръка беше оглозгана. Само костта стоеше. Левият му крак го нямаше”, сподели Веселка Соколова, която е намерила останките от тялото на починалия Димитър.
Източник: Блиц
Погребват тихомълком килъра Чане на тайна церемонияТайно е щял да бъде погребан убиецът на съпругата и братовчед си – Стоян Зайков-Чане, който впоследс…Jun 8 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!