Дъщерята на Шабан Шаулич наруши мълчанието и разказа какво се е случило няколко часа преди смъртта на баща й

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Дъщерята на Шабан Шаулич разкри какво се е случило няколко часа преди смъртта му
Дъщерята на Шабан Шаулич даде първото си интервю след смъртта на баща си. Сръбската легенда загина при нелепа катастрофа на 17-ти февруари на магистрала А2 в Германия на път към летището. Пиян шофьор без книжка и с крадена кола удари автомобилът, в който Шабан пътува заедно с кума си и един от музикантите си. След тежкия инцидент оцеля единствено кума на Шаулич.
Шабан бе погребан в Алеята на заслужилите граждани на новото гробище в Белград. Хиляди се стекоха, за да изпратят Шаулич в последния му земен път, въпреки лошото време.
Два месеца след трагичния инцидент лошите новини за семейството на Шабан Шаулич не спират, нанесоха голям удар на съпругата муРазследването вероятно ще се проточи доста време Два месеца след трагичния инцидент, в който Шабан Ш…Apr 22 2019vijti.com

Неочакваната смърт на певеца се отрази много пагубно на семейството му, което и до днес все още не може да повярва, че него вече го няма. Едва сега, няколко месеца след смъртта на Шабан, дъщерята му Илда даде първото си интервю, в което говори за тежкия момент.
„Това е болка за цял живот и никога няма да бъде същото без него. Той беше велик човек и си отиде като легенда. Благодарна съм му за всичко. Той ни остави песни, чрез които винаги ще бъде жив. Мъчно ми е за баща ми, но се опитах да бъда силна, когато това се случи. Честно казано не знам откъде я намерих тази сила“, казва Илда за сръбското предаване „Балканска улица“.

Дъщерята на Шабан разкрива също и какво са си казали с баща й в последния телефонен разговор помежду им, малко преди трагедията, в която той загуби живота си.
„Беше събота и той се подготвяше да пътува за участието си до Германия. Аз бях в студиото и подготвях новата си песен. По принцип нямам обичай да казвам какво правя и какво снимам. Този ден обаче много исках да му се обадя. Той вдигна и се чувстваше много добре. Казах му: „Хайде, пусни камерата, не съм те виждала много отдавна“. Благодаря на Бога, че имах възможност да го видя точно в този момент“, каза Илда с тъга в гласа, пише 1tv.mk.
Източник: kliuki.ws
Съпругата на Шабан Шаулич направи важен личен избор, ще рестартира живота сиСъпругата на Шабан Шаулич напуска Сърбия Съпругата на Шабан Шаулич взе важно решение за живота си. Г…Apr 7 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!