Любовен триъгълник: Шампионката Биляна Дудова си прерязала вените заради жена

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Любовен триъгълник с еднополов привкус стои в дъното на опита за самоубийство на шампионката по борба Биляна Дудова миналия вторник, сензационно научи „Уикенд” от свои хора в щаба на националния ни отбор. 21-годишната Биби си прерязала вените демонстративно, за да привлече вниманието на най-добрата си приятелка и съотборничка Сезен Белберова, с която я свързва нещо повече от крепка спортна дружба, твърдят техни съотборнички.
Сред националките отдавна витаят слухове, че двете момичета, които са неразделни от най-ранна юношеска възраст, имат изпълнена с обрати, събирания и раздели връзка, която нерядко е минавала и на интимния фронт. От известно време обаче 19-годишната Сезен твърдо минала „в правия път” и си имала сериозно гадже от мъжки пол, което Биляна така и могла да преживее.
Истината за малката Ивана от „Женени от пръв поглед“: Използвала е връзката си с Мерал, за да направи телевизионна кариераНай-младата участничка в „Женени от пръв поглед” Ивана ползвала връзката си с Мерал, за да направи т…Jun 1 2019vijti.com

Именно Белберова намери трикратната европейска шампионка по борба безжизнена и цялата в кръв в столичния хотел „Диана”, където двете момичета живеят, броени минути след инцидента. Само бързата реакция на момичето и на лекарите предотвратиха фаталната развръзка на нещастния случай. Според нашите източници обаче Сезен съвсем не е открила Биляна случайно. По-рано вечерта тя е излязла на среща с приятеля си, но се е върнала, тъй като е получила сърцераздирателен есемес от Дудова, че смята да сложи край на живота си.
Биляна е вече добре и е изписана от болницата. Тя отказва да говори пред медиите, но уточни, че съжалява за постъпката си, която извършила в състояние на силен афект. С нея вече работи психолог. Лекарите са категорични, че нараняванията ще зараснат бързо и тя ще може да продължи състезателната си кариера на професионално ниво.

Дудова не иска да назове причината, поради която е направила опит да сложи край на живота си, но при подобни случаи обикновено има интимен мотив, твърдят психолози. Прерязването на вените е своеобразен вик за внимание на пренебрегнат в любовта човек. Преди инцидента младата жена пила алкохол и явно съкрушена от болка, е решила да си пререже вените с нож.
В 20,37 часа във вторник, 21 май, на телефон 112 бил получен сигнал от паникьосаната Сезен Белберова, че е открила приятелката и съотборничката си Биляна Дудова, цялата обляна в кръв. Двете момичета живеят в стая под наем в хотел „Диана”, който често приютява елитни спортисти на приятелски цени.

Полицаите още разследват всевъзможни версии, заради които шампионката е посегнала на живота си. Близките на Биляна я познават като лъчезарно момиче. Буквално непосредствено преди драмата целия национален тим бил в Япония на състезание. Върнали се в неделя вечер, а два дни по-късно младата жена направила опит да сложи край на живота си. Преди време Биляна Дудова погребала майка си, което преживяла изключително тежко и дори мислела да сложи точка на кариерата си. Въпреки това преборила травмата, излизала на тепиха, където печели редица престижни награди. Последната й голяма победа е само преди месец и половина – на 11 април. Тогава става европейска шампонка за трети пореден път.
Източник: Хотарена
Григор Димитров на психолог, Шарапова плътно до негоГpигop Димитpoв пoддъpжa пocтoяннa вpъзĸa c Mapия Шapaпoвa cлeд paздялaтa cи c Hиĸoл Шepцингep Гpигo…May 31 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!