Вдовицата на Илия Павлов се промени до неузнаваемост, едва ли ще познаете Дарина Павлова днес

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

От безупречната фигура на Дарина Павлова вече няма и помен, видя „Ретро“. Вдовицата на разстреляния бос на „Мултигруп“ Илия Павлов в последните месеци е наддала с около 20 килограма.
Причината за резките промени, които направили тялото и лицето ѝ неузнаваеми, бил стресът, който милионершата изживяла след тежка операция. Този път обаче не става дума за лягане под ножа от суета, а за здравословен проблем, който вкара Дарина в болница преди по-малко от година.
Павлова беше приета в римска болница поради сериозни гинекологични усложнения. Италиански лекари ѝ открили миома, която ѝ била премахната оперативно.
Дарина забрави Илия Павлов: Гората в Арбанаси погълна гроба на покойния босДарина Павлова за поредна година щяла да пропусне годишнината от смъртта на съпруга си Илия, която е…Feb 18 2019vijti.com

Преди да легне на операционната маса обаче, Дарина с ужас научила от специалистите, че има шанс образуванието, което ѝ намерили, да бъде злокачествено. Те обаче нямало как да гадаят и ѝ съобщили, че ще бъдат сигурни в диагнозата едва когато операцията приключи, вземат ѝ биопсия и видят резултатите от изследванията. Часовете, в които Павлова била в неведение, се оказали най-трудните в живота ѝ.
За щастие, кистата излязла напълно доброкачествена и съмненията за рак, които вдовицата на боса на „Мултигруп“ и италианските лекари имали, се разсеяли напълно.

Шокът от неприятната ситуация, свързана със здравето ѝ, все още я държал. Макар да продължава да мори организма си с тежки диети, ефектът бил обратен и тя пълнеела. За да поддържа имиджа си на лайфстайл икона обаче, Дарина се открехнала към функциите на фотошопа и добре замаскирала закръгления си ханш, отеклото лице и налетите бедра по снимките от холивудските партита, на които е чест гост.
През май тази година вдовицата на Илия Павлов ще стане на 56, но годините със сигурност не си личат по лицето ѝ, защото редовно изпълва бръчките си с ботокс и други модерни филъри. Освен това отдавна е с напълно изкуствени зъби, за които дала 30 хиляди лева, а носът ѝ също е опериран неколкократно.
Източник: Ретро
Любо Пенев притиснат от огромни проблеми, разпродават имуществото муОгромни борчове съсипват Любо Пенев Любо Пенев е притиснат от огромни дългове, кредитори разпродават…Feb 20 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!