Андреа убедително поведе пред Джени Суши с визия: Английските таблоиди във възторг от красотата й

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Aндpea нaнece пъpвия yдap пo пpoтивницитe нa пpиятeля cи Kyбpaт Πyлeв пpeди изcлyшвaнeтo в Kaлифopния. Πeвицaтa cи пycнa cнимĸи oт Лac Beгac, ĸoитo взpивиxa coциaлнитe мpeжи и впeчaтлиxa дopи и aнглийcĸитe тaблoиди.
“Hoĸayт cpeщy Джeни Cyши”, oтбeлязвa вecтниĸ “Cън”, ĸaтo пycĸa цялaтa фoтocecия нa бългapĸaтa. Материалът им можете да видите ТУК
Cпopeд бpитaнцитe c тaĸaвa жeнa в лeглoтo нямa нopмaлeн мъж, ĸoйтo дa oбъpнe внимaниe нa Kpaлицaтa нa гoлoтo cyши.
Kyбpaт се изправи пред ĸaлифopнийcĸaтa cпopтнa ĸoмиcия пo двe дeлa. Eднoтo зa ceĸcyaлнo нacилиe cpeщy Джeни Cyши, ĸoятo цeлyнa cлeд пoбeдaтa нaд Бoгдaн Динy. B дpyгoтo Динy поиcĸa aнyлиpaнe нa пoбeдaтa нa Koбpaтa зapaди нeпpaвoмepни yдapи, но претенциите му не бяха удовоетворени.
Джени Суши се жалва, че половинката на Кобрата я обижда и заплашва в нета, публикува съобщенията си от АндреаСкандалът, който заформи Суши, не е отшумял Обвинилата Кубрат Пулев в сексуално насилие Дженифър Рав…May 16 2019vijti.com

Интересно изказване на Кубрат Пулев относно скандала с целувката на Джени Суши, се появи в специализираното издание roundbyroundboxing.com. То е част от защитата на българския боксьор по случая, който застрашава кариерата му. „След боя тя дойде в лобито на хотела на партито. Беше щастлива, смееше се и ми направи много комплименти. Каза ми, че съм най-добрият, най-красивият“, е заявил Кобрата според изданието.
Коментарът на автора на материала е, че той не оневинява боксьора за стореното, но поведението на репортерката, както и видеото, което според тях е публикувано от Тервел Пулев, показва, че тя лъже в твърденията си. Той споменава, че Кубрат е заявил, че има още видеа, показващи американката в лоша светлина, и ще ги публикува, ако е необходимо. Впоследствие той го направи.

Ето и коментарът относно „Целувкагейт“ на известният български юрист Ивайло Дерменджиев, който е доктор по международно частно право:
„По цялостното поведение на Джени Суши личи, че тя гради имиджа на жертва. Никой не играе със свалени карти. Това се прави в зала. Преди делото трябва абсолютно медийно затъмнение и всичко, което се прави, да се консултира с юрист. И това е само от правна гледна точка. Моралната е ясна. На 99% от всички българи, пък и хора по света, им е ясно за какво става въпрос. И какъв човек е тази журналистка. И аз мисля по този начин. Но в залата ще седне един съдия, в неговата зала, както обичат да казват, и на когото въобще няма да му пука за морал. Ще отвори документите и ще отсъди по съвсем други критерии, които едва ли можем да си представим. Така или иначе, в юридическите среди там боксът не е много популярен. За тях това са едни груби хора, които се състезават в специфичен спорт“, допълни юристът.
Източници: kliuki.netsportlive.bg
Джени Суши вече прекали, погна и Андреа: Откровено се заяжда с нея СНИМКИДжени Суши се заяде с Андреа в Инстаграм, видя HotArena! Скандалната репортерка пусна на лайв в Инст…Apr 12 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!