Веднъж докоснеш ли се до него, всички болести след известен период от време изчезват

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Всеки, който е привърженик на алтернативните методи за лечение знае доста неща за нея. Приложенията й са доста, което никак не ни учудва. Все пак говорим за средство с богат състав. То не знае пречки по пътя към успеха.
Всички болести, с които се захваща, след известен период от време изчезват. Живовляк силно се препоръчва при: разширени вени, хемороиди, гастрит, язва, диабет, при наднормено тегло, цистит, циреи по кожата, гъбички по краката и куп други болестни състояния, разбра ТРГ. Билката няма да ви подведе. Грабвайте я и започвайте да се лекувате правилно!Магическата билка Христова кръв, която лекува и душата, и тялотоЕдва ли има билка, която да лекува толкова много болести както жълтия кантарион. Не случайно хората …Apr 27 2019vijti.com

Живовляк или рецептите, които помогнаха на най-нуждаещите се българи
При гъбички по краката: тук рецептата е ефективна, ако се прави всяка вечер до подобрение в състоянието. Лечението продължава 10 поредни дни, като през това време не бива да се прекъсва. Засегнатите места с гъбички се третират със счукани листа от живовляк.
Трябва ви прясна билка. Наложете листата върху краката и чакайте. Считат прясно счуканите листа от лековитата билка за панацея при гъбички. Освен това същата рецепта е подходяща за направа и при гъбички в зоната на слабините.

При очни болести: и тук попаднахте на точното място. Нужен ви е пресен сок от билковото средство. Той се прилага външно, за да облекчи болката и да намали сърбежа, които са характерни за очните заболявания. Ако желаете, опитайте и с нещо друго. Директно наложете върху двете си очи лист от живовляк.
При гнойни рани: билката е безценна в това отношение. Приложението й при поява на гнойни рани е известно от векове насам. Бабите по онова време са лекува с живовляк своите близки и познати.

Съществува една известна рецепта на Петър Дънов, според която става ясно, че болното място трябва да се превърже с лист от натуралното средство.

Преди самото налагане това листо се затопля леко. Ако се оплаквате от гнойни рани, може да опитате и с втори вариант за лечение. Направете смес от няколко свежи стрити листа от живовляк и малко мас. Разбъркайте двете съставки и добавете към тях щипка сол, заедно със среда от черен хляб. Лекарството ви е готово. Сместа превържете върху поразеното място по кожата.

За нерви: ако психическото ви здраве е разклатено, трябва да направите нещо, за да се почувствате отново добре. Успокоението ще настъпи, ако сварите 200 гр билка в 200 гр водка за 5 минути. За да се лекувате правилно, всеки ден пийте по 1 лъжица.Билката, която замества най-скъпите лекарства: Всеки може да си я набере и да се възползва от живителната й силаВсички малко или много сме запознати с различните свойства и ползи на мащерката. Без съмнение майкат…Apr 25 2019vijti.com

Източник: Snews7.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!