Изневярата му струва скъпо: Шеф Манчев губи 3 млн. евро при развод

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

18-годишният брак на популярния шеф Иван Манчев приключва със скандален развод, от който той ще загуби милиони, узна HotArena.
Експертът е хлътнал до ушите по любовницата си, която е бременна и ще му роди трето дете.
Секси красавицата е от Берковица, но според слуховете живее във Варна. Именно в морската столица готвачът се запознава с нея по време на командировка, свързана с изявите му като критичен анализатор в предаването „Кошмари в кухнята“.
Връзката им бързо се задълбочила и новото му гадже вече е в шестия месец, издадоха запознати. Според твърденията им тя очаква момче, докладва „Галерия“.
Шеф Манчев готви на папата: Монахини приготвиха ястията, но под ръководството на топ кулинаряЧервено вино, лазаня, пресни зеленчуци и кисело мляко похапна папа Франциск в България. Светия отец …May 7 2019vijti.com

Манчев и съпругата му Марина имат общ бизнес с ресторанти и две деца – 13-годишната Виктория и 17-годишния Христо. Наследниците също били в шок от изневярата на баща си, както и от мераците му да създаде ново семейство.
Раздялата обаче ще бъде трудна, защото Марина и Иван ще водят битка за заведенията си, а собственик на половината от тях е жена му. Луксозният апартамент за близо 500 бона в столицата също щял да остане за жена му.
Противно на очакванията, че покрай изневярата и последвалата раздяла доскорошната г-жа Манчева ще изпадне в тежка депресия, случва се точно обратното.

Марина, с която готвачът се запознава докато забърква манджи в бившия Японски хотел, а сега „Маринела“, се е отдала на бурен момински живот с приятелките си.
Чаровната съпруга, която е управител на ресторанта на шеф Манчев в София, приела философски събитията в личния си живот и вместо да лее сълзи да майстор-готвача, наваксва пропуснатото по време на дългогодишния си брак с него.
Марина започнала все по-често да споделя моминските си вечери с верните си дружки из столичните клубове. Приятелките си организирали и пътувания из страната и се наслаждавали на глезотии из СПА-центровете на хотелите.

С новия си начин на живот Марина, която и преди блестеше с естествената си красота, изведнъж още повече разцъфнала.
Източник: Хотарена
След развода Шеф Манчев оставя на жена си апартамент за половин милион (СНИМКИ)След 18-годишен брак популярният кулинар шеф Иван Манчев се развежда със съпругата си Марина. Причин…May 3 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!