Известен журналист предрече бляскаво политическо бъдеще на Слави Трифонов

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Петър Волгин предрече нещо ценно за Слави Трифонов!
Журналистът Петър Волгин накара мрежата да изригне.
Той обяви, че Дългия ще има бляскаво политическо бъдеще.
Това стана след като водещият на „Шоуто на Слави” обяви, че на 31 юли телевизионното предаване спира да излиза на екран.
И то след като 19 години то е било на ефира.
Мнозина от зрителите се чудят какъв път ще поеме след това Слави Трифонов. Но Петър Волгин издаде какво ще прави шоуменът оттук-нататък.
Втори шанс: Слави Трифонов го спаси от глад и мизерия, а днес е известен в цяла БългарияСлави Трифонов изиграл ролята на спасител за Мариан Бачев. С присъединяването си към звездния екип н…May 5 2019vijti.com

Журналистът разкри, че учиндолецът се цели в политиката. И дори предрече, че той ще се превърне в първа политическа сила на политическия небосклон на България.
Ето какво заяви в мрежата Петър Волгин:
„Традиционните политически партии предизвикват такова силно недоверие сред мнозинството от избирателите, че бъдещата партия на Слави Трифонов не просто ще влезе в следващия парламент.
А най-вероятно ще стане първа политическа сила.

В това няма да има нищо уникално. Бепе Грило /по-отдавна/ и Владимир Зеленски /наскоро/ показаха как става това на практика.
Хората ще гласуват за Слави Трифонов, защото за тях той ще символизира алтернативата на статуквото. И няма никакво значение дали това наистина е така. Важното е какво ще мислят избирателите.
Слави Трифонов направи най-успешния шоу-продукт през последните трийсет години.
Имайки предвид, че политиката отдавна се е превърнала в шоу, няма да му бъде никак трудно да направи и успешен политически проект“, заяви категорично Петър Волгин.

А дали ще се окаже прав в прогнозите си, предстои да разберем много скоро.
Както вече стана ясно,„Шоуто на Слави“ спира да се излъчва и влиза в историята. Това обяви самият той, като напомни, че предаването му навършва 19 години. В прочувствена реч шоуменът призна, че договорът му с bTV изтича на 31 юли и той сам е взел решение да не го подновява. Като причина Слави изтъкна медийната среда у нас, в която шоуто все по-трудно се вписвало.
„Затова реших да не подновявам договора си и това няма нищо общо с бТВ“, каза той. После благодари на всички шефове в телевизията, с които е работил, припомни първите си предавания „Ку-Ку“ и „Каналето“ и пусна първите песни, с които е започнал кариерата си.

Започнахме с едно изречение, ще свършим с него: „Прави каквото трябва, да става каквото ще“.
Източник: Клюкибг
Петър Волгин: За какво ни е НАТО?Точно в навечерието на нашия национален празник Трети март американският държавен секретар Майк Помп…Mar 13 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!