Синът на Корнелия Нинова живее в луксозен апартамент в Манхатън, Джордж Клуни и Иванка Тръмп са му комшии

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Синът на Корнелия Нинова се е влял в американския елит и се радва на луксозен живот зад граница.
Рафаел обитава апартамент в най-престижния квартал на Ню Йорк – Манхатън,
където собствени жилища имат звезди от ранга на актьора Джордж Клуни, певеца Бон Джоуви, автомобилния състезател от Формула 1 Луис Хамилтън и самата дъщеря на щатския президент – Иванка Тръмп.
За местожителството си наследникът на червената лидерка се е похвалил сам, обявявайки адреса си в социалната мрежа „Фейсбук“. Дали обаче живее под наем, или си е купил имот в един от най-модерните квартали не само в Америка, но и в света, Рафи не издава.
Корнелия Нинова като булка: Лидерката на БСП става на половин векНа 16 януари Корнелия Нинова навършва 50 години. Лидерката на БСП, която има амбиции да поеме кормил…Jan 17 2019vijti.com

И двата варианта обаче излизат твърде скъпо дори за американските жители, които имат среден стандарт на живот. Нашенецът Рафаел очевидно не се вписва в тази класа и не изпитва финансови затруднения. Припомняме, че вече от 2 години и 10 месеца синът на Нинова работи като финансов анализатор в банката на милиардера Ротшилд – „Голдман Сакс“, а месечното му възнаграждение възлиза на 30 хиляди долара.
Там негови колеги са известни на световната политическа сцена лица, като бившия председател на Еврокомисията Жозе Мануел Барозу. С мястото си в престижната банкова институция Рафаел се сдобил след 3-месечен стаж. Макар да се е регистрирал в най-голямата интернет платформа за търсене на работа, явно настоящата му позиция напълно го удовлетворява, щом е напът да закове трета година на нея.

Освен в професията, и в живота единственият син на шефката на социалистите се вълнува и разбира от пари. Той е откровен почитател на бързите скорости, а любимите му автомобилни марки са „Ауди“, „Ферари“, „Ламборгини“ и „Ягуар“. Афинитетът му към лукса не се изчерпва само с влечението към скъпите коли, а и към марковите дрехи. Рафаел признава във „Фейсбук“, че харесва колекциите на „Армани“, „Бос“, „Лакост“, както и шедьоврите на един от най-скъпарските брандове за часовници – „Ролекс“.
Въпреки че не му оставало много време за забавления в Америка, Рафи харесвал твърдия рок и групи като „Аеросмит“, „Лед Цепелин“ и „Айрън Мейдън“, както и най-актуалните младежки сериали, които владеят международния тв ефир в момента.
Източник: retro
Депутатът Деси Атанасова показа фиш със заплатата си и предизвика: Корнелия, твой ред е, извади си фишаДепутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова публикува във Фейсбук фиш от заплатата, която е получила като …Nov 21 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!