Александра Сърчаджиева показа много тъжна СНИМКА

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Спомен от преди пет години публикува на страницата си във Фейсбук Алекс Сърчаджиева. На снимката тя е с покойния си съпруг Иван Ласкин и дъщеричката си.
Тримата са усмихнати, щастливи, селфито е направено на събуждане с послание към всички за един усмихнат ден.
Днес, обаче, тази снимка предизвиква повече тъга. Алекс Сърчаджиева се бори смело с болката по непрежалимата загуба на съпруга си и то най-вече заради момиченцето си, което също много страда,
че вече не може да вижда татко си, пише блиц.
Александра Сърчаджиева разказа за последните мигове на Иван Ласкин и как е научила, че е починалАз съм в нищото. На дъното съм все още. Не знам как да се измъкна. Истината е, че се чувствам като е…Feb 24 2019vijti.com

Актрисата е преживяла прекалено много болка със смъртта на най-близките си хора. Когато си отива майка й – великата актриса Пепа Николова, до нея застава Иван Ласкин и някак си успява да я преведе през мъката.
Силната връзка, която двамата постепенно изграждат, нямаше как да не впечатли хората, които ги познават. Сега, след като нейният ангел – хранител си е отишъл, Алекс Сърчаджиева трябва отново да се съвзема.
Невероятно силната млада жена успя с течение на времето да се върне и към представленията и дори намира воля да се усмихва заради приятелите си и детето.

Към снимката, която тя е публикувала, няма никакъв коментар, но посланието е ясно – любов толкова силна и истинска, че няма как да си отиде след смъртта.
Наскоро стана ясно, че Александра Сърчаджиева получила покана да замине за Америка с дъщеря си София.
Поканата дошла от наши сънародници, емигрирали отдавна в САЩ.
След като научили за трагедията, която сполетя актрисата, която загуби съпруга си Иван Ласкин, решили да й направят подарък. Семейството сметнало, че едно пътуване ще се отрази добре на Алекс.

Те били готови да поемат всички разходи по полетите и престоя й там. Към писмото семейството прикрепило снимка и координати, за да може тя да се свърже с тях, ако има желание да им гостува
Източник: Марица
Александра Сърчаджиева изля болката си: Като видиш тези очички на дъщеря ни, като маслинки, но тъжниАлександра Сърчаджиева даде първото си интервю след смъртта на съпруга си Иван Ласкин за ”Събуди се”…Feb 22 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!