Месечният хороскоп за май вещае много късмет и успехи

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

През май всичко около вас ще разцъфти. Не само природата, но главно междуличностните отношения, а за тези, които са прекалено ентусиазирани, дори и кариерата.
Това разкрива самият хороскоп за май 2019 г.
През този период ние чувстваме силното влияние на звездите например от гледна точка на любовта. Определен дял за това има дори подсъзнанието и генетиката на хората. И обратното, личностното развитие може да изостане малко поради други обстоятелства, но не се отчайвайте. Тази година имаме по-подходящ месец за тази цел.
Каква жена сте според най-точния хороскоп – арабскиятНа арабската цивилизация днес дължим редица постижения в сферите на науката и културата. В далечното…Feb 6 2019vijti.com

Овен
Ако сте родени под знака на Овен, през май ще преживеете някои сложни моменти свързани с млад мъж, вероятно от кръга ви роднини. Възможни са грижи свързани с неговото здраве или необходимост от вземане на важни решения за неговото бъдеще. Май ще бъде благоприятен месец за начало на любовна връзка или за развитие на вече създадена такава, която е започнала при необичайни обстоятелства. През този месец може да вземете важни решения свързани с бъдещето на вашите отношения. През май ще присъствате на събиране по-важен повод, свързан с момче или с млад мъж. Ще ви се наложи да направите избор на подходящ, но и полезен подарък.

През този месец ще има повече раждания на момчета в кръга ви от роднини, приятели, колеги, съседи и др. През този месец няма да успеете да реализирате всички свои очаквания, но това което ще постигнете ще е важно и ще има дълготрайно значение за бъдещето ви. През май на изпитание ще бъдат поставени отношенията ви с хора родени под знака на Козирог, Дева или Телец, както и такива свързани с хора, които са негативно настроени към вас. През май ще ви изненадат пари или финансов успех на момиче или млада жена, която е ваша роднина. Младите жени Овен ще имат благоприятен във финансово отношение месец, в който изненадващи събития ще работят в тяхна полза. Младите мъже Овен ще преминат през месец на трудни промени или адаптиране към нови условия на живот.

Телец
Ако сте родени под знака на Телец, през май ще преживеете различни събития свързани с пътуване или с гости, които ще посрещнете от друго населено място. През май избягвайте конфликти в дома си, независимо колко сериозна причина имате затова. Ситуацията ще се развие много неприятно и някой от засегнатите може да реагира неочаквано за вас. През май бъдете предпазливи във финансови споразумения или друг вид отношения с хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби. Като цяло през този месец ще имате поводи за много силни, позитивни преживявания, но и неприятните моменти няма да са малко, ако изпуснете контрола върху собствените си емоции. През този месец помогнете на човек роден под знака на Овен, Лъв или Стрелец, без да чакате отплата. Ако имате романтичен партньор роден под тези три зодиакални знака, отношенията ви ще бъдат поставени на сериозни изпитания при възникването на една неочаквана ситуация.

През май ще получите интересни новини или предложение чрез хора родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей. Възможно е гостуване, за което сте направили или получили предварителна покана. През май професионалните ви ангажименти и отношения ще се развиват без особени сътресения, но някои от вас вероятно ще обмислят една бъдеща промяна на работното си място. През този месец жените над 35 годишна възраст ще имат благоприятно време за пътуване на близки и далечни разстояния, особено по семейни причини.

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци, през май бъдете внимателни с предложения или документи, които ще имат връзка с имот, който притежавате или друг вид собственост на семейството ви. Внимание ще изискат ваши покупки, за които ще трябва да получите някаква гаранция или пазете всички документи от покупката. През май ще възникне напрежение около едно пътуване, което ще трябва да предприемете сами, със семейството си или ще касае член на семейството ви. През този месец ще ви изненада една неприятна новина свързана с човек, когото познавате и който живее на близко разстояние от вас. Като цяло през този месец внимание ще изискат финансовите ви дела, тъй като е възможна загуба на пари или да направите неразумен разход. През този месец хора от кръга ви приятели или роднини, ще ви споделят за сериозни проблеми на работното си място или ще преживеят загуба на работа. Възможно е да посетите държавна, банкова или друга институция по въпроси, които ще изискат по-дълго време за разрешаване. Във финансов план месец май ще има с какво да ви зарадва и с какво да ви разочарова. Вероятно ще прекарате ден или повече извън дома си по приятен повод.

Рак

Ако сте родени под знака на Рак, през май ще имате интересни нови познанства, развитие на стари приятелства или благоприятни за вас ангажименти с хора родени под водните или земни зодиакални знаци. С внимание приемете предложение или покана от страна на мъж, който е роден под знака на една от тези зодии. През този месец ще възникнат проблеми и неприятности свързани със здравословен проблем (най-вероятно на роднина), който ще възникне внезапно и ще има неясно или непредвидимо развитие. През този месец очаквайте важно събитие в живота на млади хора, което вероятно ще бъде повод за събиране с роднини или приятели. Този месец вещае важни събития в любовния ви живот и в любовта на хора от близкия ви кръг роднини или приятели. Възможни са всякакви събития в този план, включително сватба или раждане на дете. През май ще възникне една интересна идея или възможност за промяна благодарение на приятелските ви връзки, която ще рефлектира благоприятно върху финансовото ви състояние. Месец май ще бъде специален месец за жените над 35 годишна възраст, с развитие на важни събития в семейството, в брака и в личния им живот като цяло. Мъжете над 35 годишна възраст ще създадат нови познанства с хора, които тепърва ще имат важно влияние или присъствие в живота им. Младите мъже и жени от този зодиакален знак, ще имат благоприятен месец за реализиране на своите предварително планирани дела.

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв, през май трудно ще реализирате една промяна, тъй като различни обстоятелства ще ви принудят да я отложите за по-късно през годината. Това ще бъде неблагоприятен месец за съдебни или юридически дела. През май ще имате посещение или телефонен разговор свързан с неприятна новина, която ваши роднини или приятели ще споделят с вас. Всъщност те ще пребързат с нейното споделяне, тъй като през следващите дни събитията ще имат положителен обрат. Интересно развитие ще имат ваши приятелски или любовни отношения с хора родени под знака на Овен, Стрелец или Лъв. През този месец на някои от вас им предстои раздяла с момче или с млад мъж, поради старт на ново начало в неговия живот: нова кариера или образование в друг град или държава. През май ще възникне неприятен конфликт в дома ви свързан с пари или с финансов документ, плащане, което сте пропуснали или забравили. През този месец отношенията между различните поколения ще са интересни и полезни и за двете страни. Това особено важи за отношенията между бащи и дъщери, които ще бъдат запомнени със специални преживявания. През този месец ще присъствате на събиране свързано с човек от кръга ви приятели, където ще отидете с предварително подготвен подарък.

Дева

Ако сте родени под знака на Дева, месец май най-вероятно ще запомните с неочаквано или много емоционално пътуване, независимо от неговото разстояние. Като цяло през този месец изненадите ще бъдат свързани с пътуване или с хора, които живеят в друго населено място. Повечето от тези събития ще бъдат положителни или с важно значение за бъдещето ви. През май ще възникне нова възможност за развитие в кариерата ви, благодарение на предложение или протекция от страна на жена. През май бъдете предпазливи във финансовите си дела свързани с хора родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци. Възможно е поради различни причини да допуснете пропуски или грешки, които да създадат напрежение, недоверие или загуба. Месец май няма да е благоприятен месец за развитие на любовните ви отношения, особено ако имате партньор роден под знака на Телец, Козирог или Дева. Възможно е особеностите на вашия или неговия/ нейния характер, да бъдат причина за сериозни разногласия или раздяла. През май ще получите новина свързана със здравословен проблем на човек от кръга ви роднини. Определени неприятности, които ще възникнат през този месец ще трябва да бъдат оставени на естественото им развитие, колкото и да ви е неприятно това, тъй като намесата или натиска от ваша страна за тяхното разрешаване, ще ви създаде много по-сериозни проблеми. Жените на 35 годишна възраст ще имат благоприятен месец за постигане на важни резултати в работата или в бизнеса си.

Везни

Ако сте родени под знака на Везни, през май ще преживеете съдбовни събития свързани с живота на жени от кръга ви роднини или приятели. През този месец интересно развитие ще имат ваши идеи или нови предложения касаещи настоящ или бъдещ семеен бизнес. Работата или образованието на човек от семейството ви ще бъде приоритет за вас през този месец. През май избягвайте конфликтите, тъй като ви е дадено да постигнете важни резултати и успехи. Затова няма смисъл да предизвиквате излишно напрежение в ежедневието си, а проявете търпение и имайте повече вяра в нещата, които ви се дават да преживеете. През май мнозина от вас ще отсъстват от дома си за ден-два или повече по-важен повод. Това ще бъде важен месец, в който ще имате благоприятно време за вземане на решения свързани с преместване в нов дом или покупка на нов имот. През този месец мнозина ще се зарадват на финансови постъпления в дома си, като затова има особено силен знак при мъжете над 35 годишна възраст. При тях е възможно повишение на доходите чрез нов договор или друг финансов документ. Месец май ще бъде неблагоприятно време за пътуване за младите жени Везни, които в повечето случаи ще останат разочаровани поради невъзможността да реализират целта на своето пътуване. Жените на 35 годишна възраст ще имат емоционално натоварен месец, в който не са изключени кратки или по-дълги раздели с хора от близкото им обкръжение.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион, през май от вас ще се изиска голямо внимание в разговорите ви с користни или лицемерни хора, които ще се опитат да ви манипулират по различен начин. Избягвайте да се афектирате от всяка нова информация, тъй като е възможно да получите такава, която не отговаря на действителността. През май мнозина от вас ще имат повод за събиране свързано с момче или с млад мъж, който ще има повод да събере приятели или роднини под един покрив. Изборът на подарък ще зависи от вашето въображение. През май интересно развитие ще имат ваши финансови отношения с човек роден под знака на Козирог, Телец или Дева. През май обаче ще ви натъжи събитие свързано с човек, с когото сте имали или имате приятелски отношения, и който ще преживее голяма промяна в живота си или даден вид житейска раздяла. Промените в кръга ви от приятели няма да ви изненадат, ще са очаквани и в повечето случаи ще се случат по ваше желание. През май ще преживеете няколко напрегнати момента или стресови ситуации с кратък период на действие. Всъщност това ще зависи от умението ви бързо да реагирате в такива моменти или ще сте склонни да оставите нещата да се задълбочат поради липса на силен характер от ваша страна. През май са възможни притеснения свързани със здравето на дете или поради трудно решение, свързано с ваше дете или внуче.

Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец, през май ще ви се наложи да разрешавате една неприятна ситуация или конфликт, най-вероятно като помирител между две спорещи страни. Нездравословният начин на живот на човек от вашето семейство може да бъде причина за някои трудни разговори. През този месец поради различни причини ще ви се наложи да мислите някого (най-вероятно мъж), който живее в друг дом или в друго населено място. Възможно е там да се случват важни събития, върху които вие нямате влияние, но от които е възможно да зависите. През май ще възникнат по-големи или неочаквани разходи свързани с дете или друг член на семейството ви, които ще създадат нежелано напрежение в отношенията ви. През май може да очаквате приятна покана или радостно събитие свързано с жена, най-вероятно родена под знака на Телец, Козирог или Дева. Една такава личност ще има специална роля в живота ви през този месец, независимо каква позиция заема (дали е ваша роднина, колежка или обществен служител). През май ще ви изненада решение или промяна в живота на момиче или млада жена, за която тя е направила една предварителна подготовка (най-вероятно без вие да имате информация за това). През този месец са възможни неприятни събития в кръга ви от роднини, свързани с някакъв вид раздяла, със спорове около наследство, имот или други вещи.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог, през май ще обсъждате някои промени или нововъведения на работното си място, като те могат да включват нов човек в колектива ви или развитие на някои нови проекти. Перспективни за вас ще бъдат отношения с колеги или бизнес партньори родени под знака на Рак, Скорпион или Риби. През май ще получите новина в дома си, която може да засяга ваш роднина или да касае имот, който притежавате. Моят съвет е да проверите тази информация, преди да започнете нейното обсъждане и преди да предприемете някакви действия. През май ще имате ангажименти с човек роден под знака на Лъв, Стрелец или Овен, които ще имат отношение към вещи, които имате в дома си или, които притежавате. През май могат да възникнат проблеми в любовните ви или романтични отношения, като прояви на недоволство поради неизпълнени желания или очаквания, някакви капризи и др. Като цяло това ще бъде благоприятен месец за начало на нова романтична връзка, ако сте необвързани. Месец май ще бъде благоприятен месец за пътуване, за развитие на професионални отношения с хора от други градове или държави или за получаване на пари от хора извън вашето населено място. Този месец ще бъде важен за младите мъже Козирог, които ще трябва да вземат едно важно и мъдро решение в много кратък срок.

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей, пред вас е седмица, в която ще се зарадвате на пари от мъж, или на идея (предложение), което ще дойде от страна на мъж. Напълно е възможно това да бъде човек от собственото ви семейство, но това не е задължително. През тези седем дни ще имате контакти, разговори или други сериозни ангажименти свързани с дете или млади хора, които ще изискат от вас потвърдително планиране на действията ви. През тази седмица важна роля в живота ви ще изиграят хора родени под въздушни или земни зодиакални знаци, които ще имат важно влияние върху вашите действия и решения, или ще имат специална роля в една промяна в живота ви. Бъдете внимателни с емоционалните си решения, защото тяхната промяна ще е почти невъзможна или ще има дълготрайно значение. През седмицата не бързайте да се впечатлявате от предложение на жена, свързано с евентуална печалба или финансова изгода за вас.

Риби

Ако сте родени под знака на Риби, през май неочаквано ще разкриете една тайна, измама или интрига, която някой развива против вас. Това ще ви накара да вземете много категорични, бързи и неприятни решения. През май избягвайте да правите големи или важни планове свързани с дома си, защото вероятността да реализирате каквото и да било е минимална. Не са изключени моменти на сложна комуникация между членовете на семейството или липсата на такава. През май внимание ще изискат вашите финансови дела, особено когато става дума за уреждане на документи от финансов характер, наследство и др. През май обаче ще ви натоварят проблемите на дете или млад човек, който живее в друго населено място, и който преминава през трудни моменти в личния или професионалния си живот. Месец май обаче ще бъде благосклонен за жените над 35 годишна възраст, които ще имат своите шансове за повишение на доходи или за приключване на различни финансови казуси в тяхна полза. Този месец ще бъде емоционално наситен за мъжете над 35 годишна възраст, които ще имат различни емоционални или романтични преживявания, освежаване на семейните си отношения и др.
Източник: dunavmost.com
Всички жени са птици: Разбери и ти каква си с този точен римски хороскоп, при който няма грешкаВсички жени са птици – това е заключението на римските мъдреци, които са разтълкували жената според …Jan 8 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!