Тя публикува снимка от сватбата си, която всъщност никога не се състоя и остави послание към всички нас

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Деби Герлач от Аризона накара сърцата на хиляди потребители да поръкнат, когато публикува сватбената си фотосесия във Facebook с годеника си Ранди. По времето, когато се провежда фотосесията, Ранди вече е бил починал, но той е добавен към снимките с Фотошоп. Снимките са публикувани в същия ден, когато е трябвало да се проведе сватбата, но 8 месеца преди датата той загива при инцидент, но въпреки това Деби публикува снимките, оставяйки послание към всички нас. Екипът на “Поничка ТВ” реши да сподели с читателите си публикацията на Деби.

– Днес трябваше да бъде най-добрият ден в живота ми. Днес трябваше да е денят, в който се ожених за най-добрия ми приятел. Трябваше да се събудя, да облека сватбената си рокля и да отида по пътеката до мъжа на моите сънища. Днес, пред цялото ни семейство и приятели, Ранди и аз щяхме отново да изразим любовта си един към друг и нашите обети, които бихме държали свети за сърцата си. Днес трябваше да е денят, за който съм мечтала, откакто бях малко момиче. Днес трябваше да стана съпруга. Днес трябваше да стана госпожа Цимерман … ”

– Но днес се събудих сама, както всеки ден. Днес се събудих с разбито сърце. Днес баща ми няма да ме заведе по пътеката. Днес няма да мога да видя изражението на лицето на Ранди в края на тази пътека, когато той ме погледне първо в моята сватбена рокля, роклята, която трябваше да скрия от него, защото не можеше да чака да я види. Днес няма да видя всички наши приятели и семействата ни. Днес няма да се омъжа за любовта на живота си. Днес няма да имам съпруг … ”

“И това е така, защото някой е направил избор, който завинаги е променил живота ми, избор да НЕ спре на знак за спиране, да НЕ спре, когато вижда моя годеник да идва към него на мотора си, а се опитал да премине . ”
“Моля, моля, всеки един от вас, който чете този пост, ГЛЕДАЙТЕ, спирайте на стоп-знаците и шофирайте внимателно, защото никога не знаете, чий цял свят е на този мотор. Може би, ако този човек беше спрял, щях да се омъжа за моя Ранди, най-добрия ми приятел, любовта на живота ми.

Обичам те Ранди З Цимерман. “

Източник: Поничка

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!