Ани Салич отпразнува сама рождения си ден: Какво се случва с любовта между водещата и топ банкера

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Ани Салич отпразнува рождения си ден само с децата, от половинката й нямаше следа!
В понеделник, 22 април, водещата на новините по Нова ТВ – Ани Салич имаше личен празник и отпраши за Амстердам с децата си Лазар и Хана.
Ваканцията им съвпадна с празнуването на католическия Великден, което в Холандия е особено тържествено.
Ден по-късно цялото семейство отскочи до Белгия.
Но къде е любимият й? Говореше се, че актуалният приятел на журналистката е доста заможен и се радва на солиден месечен доход. Той често я изненадвал със скъпи подаръци, а по случай предстоящия й рожден ден обмислял да я заведе на екзотична почивка.
Ани Салич разцъфна покрай любовта си с топ банкер: Най-после намери щастиетоВече повече от седем месеца тв водещата Ани Салич има нов мъж в живота си, разбра HotArena. За него …Apr 4 2019vijti.com

„Взех си 4 почивни дни от телевизията, за да се видя с децата на хубаво място”, признава говоритеката. Нейният нов приятел банкер обаче не е бил с нея по време на мини екскурзията, научи вестник „Уикенд”.
Вероятно причината за отсъствието му не е липса на чувства или проблеми във връзката им, а чисто и просто работа. Амбициозният мъж имал служебни ангажименти и нямало как да си вземе отпуска, дори и за празника на любимата жена. Ани обаче го разбрала и не му се сърдела.
Припомняме, че водещата изстрада много покрай брака и развода с бившия си съпруг Бранко Салич. Сърбинът се скъсваше да й слага рога през годините, а това едва не срина Ани.

Днес тя е по-щастлива от всякога и не би позволила на нищо да помрачи това усещане. Ани изживява втора младост и споделила с колеги, че се чувства като влюбена тийнейджърка. Тя отказвала да разкрие подробности за новия си мъж, но категорично заявила, че разводът с Бранко Салич е най-хубавото нещо, което й се е случвало през последните години. раздялата със съпруга й била тежко изпитание за нея, но трудните времена отминали, децата им пораснали и сега водещата се наслаждавала на свободата си. А дали ще станем свидетели и на нещо по-сериозно като сватба например, тепърва ще разберем.
Източник: Клюкибг
Люта война тлее между Гала и Ани Салич от години, конкуренцията помежду им не стихваТежка война е избухнала между двете грандами на Нова телевизия – Ани Салич и Гала, доверяват хора от…Mar 21 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!