Юлиан Вергов разкри ще се върне ли доцент Банков

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Юлиан Вергов разкри защо е напуснал хитовия медицински сериал по Нова тв „Откраднат живот“. Напускането на актьора, който се превъплъти в ролята на доцент Банков, предизвика недоволството на зрителите.
След като напусна „Откраднат живот“ Вергов се сбогува със зрителите и благодари на екипа със специална публикация в социалната мрежа Фейсбук. В нея той написа 140 имена на хора от екипа на сериала. „Тези хора наистина са 99% от ролята. Не исках да упоменавам кой с какво се занимава, защото исках да благодаря на човека, а не на дейността, която извършва.
Не съм имал проблем с нито един човек в екипа, което е странно“, казва Юлиан.
Зрителите отчаяни: Юлиан Вергов свали лекарската престилка и се сбогува с колегите си в болницата „Света Анастасия“Юлиан Вергов взриви мрежата с напускането на сериала! Актьорът Юлиан Вергов свали лекарската престил…Apr 15 2019vijti.com

Актьорът допълва, че понякога са си казвали по-остри думи, но никога не е имал сериозен конфликт с екипа на сериала. „При толкова много хора за мен това е изключително, понеже всички сме различни, всеки е малко или много индивидуалист. Благодаря им, тъй като те надскочиха много това, с което се занимават.
Правеха всичко възможно да се случи това, което предлагах.
Аз съм актьор, който има свое виждане за нещата. Имам идеи за това как могат да се случат разни сцени и ги обсъждам с режисьора, оператора, с екипа“, споделя Вергов, пише 24chasa.bg.

„Актьорът за мен е творец, не е изпълнител, т. е ако ти дадат сценария, най-лесно ще научиш думичките. Да, някои не са много лесни. Тия медицински термини са съсипия. Снимките са много интензивни. Но има една линия на поведение на героя, която трябва да е вярна на ситуацията, да е оправдана – защо той е такъв, защо става така.
Понеже различните серии се снимат разбъркано, аз винаги има един таблет, в който са описани всички сцени. И някакви предложения ми се раждат в главата, които изискват ресурс – да се снима на различни места, друг реквизит, гардероб. Всичките тези хора, които работеха, никога не казваха: „Това няма как да стане“, разкрива още актьорът за своите предложения за сериала.

Напускане
Вергов споделя и защо е напуснал „Откраднат живот“. Актьорът споделя, че не е участвал в петия сезон на сериала заради ангажименти. Сега също има такива, но не това е основната причина да се откаже. „Не смятам, че мога да дам нещо повече. Почвам да се плаша да не се изхабя в тази роля и затова предпочитам да се оттегля сега. Човек не трябва да пресолява манджата, не трябва да досажда на хората.
От друга страна, тази година Националният филмов център отпусна пари за кино и аз имам поети ангажименти, които много ми харесват“, разкрива Вергов. „Никога не казвай никога“, споделя още актьора за завръщането на героя му – доцент Банков.
Източник: razkritia.com
Карамазов напуска „Откраднат живот“: Здравни проблеми изхвърлят актьораС чакръкчия от Сливенско е свързана последната надежда на звездата от „Откраднат живот“ Владо Карама…Feb 20 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!