Народен лек бори инсулта: Блокира и предотвратява невроналната клетъчна смърт, възстановява речта и моторната координация

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Това чудо би могло да спаси живота ви след инсулт и да ви предпази от него!
Инфаркт и инсулт – двата най-страшни бича на нашето време, заедно с рака. За жалост, фактите говорят сами по себе си, но и не бива да се отчайваме и предаваме.
Най-важното, за да сме здрави, е профилактиката или правилното лечение след определено заболяване.
Затова ви казваме изрично – запомнете и си запишете тази рецепта.
Тъй като тя вдига на крака след претърпян инсулт, а също така, ако се започне навреме, предпазва от появата му изобщо.
Не ги пренебрегвайте: Един месец преди инсулт, тялото изпраща няколко предупредителни сигналаВие наистина можете да се предпазите от инсулт, ако обърнете внимание на някои от признаците, които …Apr 2 2019vijti.com

Става дума за тази тинктура от няколко съставки, включително и алкохол. Не се мръщете, тъй като той е задължителен във въпросната лечебна смес.
Снабдете се с пет борови шишарки, но задължително зелени.
Тези шишарки ги залейте с една четвърт литър спирт от 70 процента или с най-обикновена, но качествена водка. Не правите нищо друго, просто оставяте сместа за 10 дни на стайна температура.
След като посоченият десетдневен период отмине, прецеждате течността и към нея прибавяте една малка лъжичка – чаена с ябълков оцет, но да е истински. Най-добре да е домашен, но може и друг, стига да сте убедени, че е натурален.

Курсът на лечение и превенция трае близо шест месеца като всяка вечер, преди да си легнете, пиете чаша билков чай с една чаена лъжичка от сместа.
Добре е чаят да е по-слаб, може да го подсладите и с малко мед.
Невероятно лекарство против инсулт, а не само за боров мед
Това чудо от зелени шишарки прави чудеса против инсулт,
тъй като разрежда кръвта и влияе вълшебно на съдовете в главния мозък.
Блокира и предотвратява невроналната клетъчна смърт и прави чудеса за възстановяването на речта и моторната координация.

Опитайте го и го предложете и на ваши близки или приятели. Няма да сбъркате, а те ще ви бъдат много благодарни. Защото това природно лекарство наистина е безценно.
Източник: lekuvai.bg
Пневмонията може да бъде не само бактериална, но и вирусна: Има риск от инсултПневмонията, както е известно, може да бъде не само бактериална, но и вирусна. Диагнозата се потвърж…Feb 7 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!