Това е по-добро и от клизма за пречистване на червата: Само тези 3 съставки и сбогом токсини и шлаки

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Рецептата на китайския лечител Лай Чиу Нан ще ви помогне да направите прочистване на червата в домашни условия. Започнете още утре!
Прочистване на червата е нужно да се прави всеки месец, според светилото в китайската медицина Лай Чиу Нан.
В Европа китайският лечител е известен с рецепта за изчистване на камъните в жлъчката, както и с противоракова диета, която има много висока популярност, заради добрите резултати, които дава.
Не отлагайте прочистването на червата.
Започнете процедурата още утре. Тъй като, за разлика от други рецепти, предписанието на доктор Нан изисква време.
С 4 съставки от хладилника успях да изкарам 15 килограма токсини от червата си и кръвоносните съдовеПремахнете 15 кг токсини от червата и кръвоносните си съдове! Тялото трябва да се пречиства на всеки…Feb 13 2019vijti.com

Мъдростта на изтока учи на спокойствие и търпение. По същата логика китайският лечител казва, че най-доброто лечение с даровете на природата е етапното лечение. Нищо не се случва от днес за утре.
Нужно е време и дисциплина.
Добрата работа на червата – това е не само добро здраве, добре координирана работа на цялото тяло, но и силна и здрава имунна система. Чрез редовното прочистване на червата ще се предпазите не само от заболявания на стомашно-чревния тракт, но и ще си спестите неприятни болести, които лесно може да се превърнат в хронични, заради немарливост, мързел и отлагане.

Първи етап: В продължение на една седмица се откажете от вечерята. Вместо онова, което хапвате обичайно, ще е необходимо да се задоволите с чай и малка купичка кисело мляко със сушени плодове, ядки и овесени трици. Дозата е не повече от половин кофичка кисело мляко и непълна шепа ядки с плодове.
Пие се зелен чай или чай от джинджифил и мента.
Втори етап: През следващата седмица ще е необходимо да изберете два дни, в които да изядете по килограм кисели зелени ябълки. И нищо друго за целия ден. Пие се много вода и чай по избор, за предпочитане плодов или зелен чай.

Трети етап: денят преди да приложите рецептата на китайският лечител се пие само топъл чай през целия ден – не по-малко от литър и половина или два литра, ако сте по-пълни.
Да повторим накратко: две седмици без вечеря, като вечер се изяжда само малка купичка с ядки и сушени плодове.
През втората седмица се избират два дни само на ябълки и чай, а денят преди да се приложи рецепта се пие само чай.
Рецептата!
Рициново масло, лимонов сок и сок от джинджифил

Изчислете дозата на рициновото масло, като вземете предвид теглото: на 1 кг телесно тегло трябва да приема 1 грам рициново масло. Маслото се загрява на водна баня, добавете пресния лимонов сок (съотношението рициново масло и сок е 2:1). Накрая добавете една супена лъжица чист сок от джинджифил.
Изпийте така получената смес в рамките на половин-един час. След като се изпие рициново-лимонената смес се изпива една голяма чаена чаша преварена гореща вода. През деня ще е необходимо да се храните само с лека зеленчукова супа без мазнина.
Храненето през следващата седмица трябва да е постно. За вечеря – зеленчукова супа или кисело мляко с ядки и сушени плодове.

Постепенно се преминава на нормален хранителен режим, като доктор Нан съветва да не се изяжда цялата порция, а само 70-80% от нея.
Източник: lekuvai
Всеки човек има по 15 килограма отрови в тялото си: Ето как да се изчистите и да сте като преродениЗа лечение на множество заболявания първа стъпка, която трябва да изпълните е точно почистването на …Mar 29 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!