Заради травма от миналото: Мария Илиева страда от тежко психично разстройство

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Мария Илиева е преживяла нещо ужасяващо!
След като певицата Деси Добрева разказа, че е получавала паник атаки от притеснение в шоуто „Като две капки вода”, колежката й Мария Илиева също сподели за подобен проблем. Нейното разстройство обаче се отключило преди 7 години, когато баща й Красимир починал от рак. „Това е най-тежкият период в живота ми!”, категорична е поп звездата.
Родителите на певицата се разделили, когато била съвсем малка. „Навремето разведените се смятаха за недостатъчно качествени, че да имат достойно място в обществото, особено в провинцията.
Съпругата на Шабан Шаулич направи важен личен избор, ще рестартира живота сиСъпругата на Шабан Шаулич напуска Сърбия Съпругата на Шабан Шаулич взе важно решение за живота си. Г…Apr 7 2019vijti.com

Аз съм от Велико Търново, живяла съм и в Казанлък. Като хоров диригент, майка ми работеше по разпределение. Усещала съм, че ме отхвърлят заради етикета „дете на разведени родители”, разказвала е Илиева.
Когато заживяла в столицата, тя успяла да затопли отношенията с баща си и много пъти се облягала на неговото рамо в трудни моменти. Загубата на родител се отразила тежка на психиката й
и именно тогава получила първата си паник атака.
„Крайниците ти изтръпват, получаваш сърцебиене и сякаш не ти достига въздух”, описва симптомите изпълнителката.

Лекарите поставили диагнозата рак на Красимир няколко месеца преди смъртта му. Те направили всичко възможно да спасят живота му, но уви – усилията им се оказали напразни.
Мария и близките й до последно вярвали, че известният концертмайстор на Софийски духов оркестър ще се оправи, докторите също давали големи надежди и му направили операция. За съжаление, таткото не певицата не успял да се пребори с коварната болест и оставил семейството си съкрушено.
„Всичко друго се преживява, ала не и това. Болката остава за цял живот!”, категорична е звездата от шоуто за имитации „Като две капки вода”. Тя е убедена, че нищо не може да я сломи, освен безвъзвратната загуба на любим човек.

Подобно на своята майка Ваня Монева, Мария също отглежда сина си Александър като самотен родител. С бащата на детето се разделиха още докато беше бременна, но певицата е запазила самообладание и се старае да не съжалява за създалата се ситуация.
„Не съм очаквала,че животът ми ще се развие по този начин, че сама ще се грижа за Сашко. Приела съм този факт и не се оплаквам”, твърди изпълнителката.
Таткото на бебето Александър от години живее в Белгия, където учи и работи, а в България се прибира все по-рядко. В момента младокът Георги Михайлов е сгоден за друга жена и нехае за сина си от Мария.

Отношенията им се влошиха още по време на бременността на певицата. Тогава Жоро изкара близо месец в САЩ, далеч от Илиева и развиващия се живот в утробата й. Говори се, че семейството му изобщо не одобрявало Мария за снаха, тъй като е с цели 13 години по-възрастна от него.
Изпълнителката твърди, че с Михайлов никога не са делили един покрив и той не участва активно в живота на детето. В началото тя се надявала, че бащата ще поеме своята отговорност, но това не се случило.
В светските среди се говори, че палавият младок не се чувствал готов да бъде родител, но Илиева си наумила да роди от него, понеже била убедена, че хваща последния влак.

Когато заченала спонтанно, тя решила да задържи бебето, защото възрастта й напредвала, а шансовете й да стане майка след 40 все повече намалявали, пише „Уикенд“.
Източник: Клюкибг
Слави Трифонов тъгува за нероденото си детеСлави Трифонов тъгува по нероденото си дете от бившата си любима Алекс Раева, която направи аборт та…Apr 7 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!