Росен Плевнелиев се подготвя да става дядо, синът му е лудо влюбен в красива блондинка

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Росен Плевнелиев се подготвя да става дядо, научи HotArena.
Най-големият му син Асен от бившата му половинка Юлияна е лудо влюбен в красива блондинка. Макар връзката им да е от скоро, наследникът на екс президента вече е студент и мисълта за сватба и семейство никак не му е чужда.
Младежът следва в чужбина, но се прибира у нас за всяка ваканция.
Дали вече е запознал избраницата си с родителите си, не е ясно, но и двамата са категорични,
че са открили любовта.
Слави Трифонов се нахвърли върху бившият президент Росен ПлевнелиевСлави Трифонов подпали мрежата Шоуменът Слави Трифонов се нахвърли върху бившият президент Росен Пле…Apr 3 2019vijti.com

Напук на новите технологии, Асен не обича да демонстрира любовта си публично в социалните мрежи. Въпреки това Плевнелиев-младши се изкуши да честити рождения ден на любимата си с тяхна обща снимка и кратко любовно послание.
От кадъра става ясно, че двамата се обръщат един към друг с любовното „бебе“. Асен вече е решил да прекара идващото лято с изгората си в България. Миналата година за първи път той избра да летува с приятели на морето, вместо да е с майка си или новото семейство на баща си.
За изненада на всички, той избра не семейното имение в Гърция, а Созопол, където събираше погледите на дввойките по плажа. Младият мъж се е превърнал в строен левент – възмъжал и видимо наследил чертите на майка си Юлияна.

Плевнелиев-младши поддържа физиката си с футбол и редовни тренировки във фитнеса, предават от Ретро.
Припомняме, че най-големият син на Росен Плевнелиев миналата година претърпя тежка контузия в Италия. Асен Плевнелиев се беше наранил по време на футболен мач в град Верона, където тренираше на спортен лагер заедно със своите съотборници. Дори известно време той беше извън терена.
Подобни са мечтите и на наследника на настоящия президент Румен Радев, който също мечтае за футболна кариера.
Георги Радев неотдавна също се изяви извън пределите на България и впечатли испански футболни светила с поредица от голове по време на камп във Валенсия.
Източник: ХотАрена
През 2016 г. сценарист от „Шоуто на Слави“ скъса в ефир снимка на президента Росен Плевнелиев. Излезе решението на съдаСофийският административен съд оправда сценариста на „Шоуто на Слави“ Филип Станев, който през 2016 …Apr 2 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!