Майката на Маги Халваджиян взима такава огромна пенсия, за каквато всички пенсионери могат само да мечтаят

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Родителката на Маги Халваджиян взима мечтаната от милиони пенсионери пенсия!
Майката на Маги Халваджиян прибирала по 12 хиляди евро пенсия на месец в Италия, където живее от години. Бившата балерина Юлия живеела охолно.
И рядко се прибирала при синовете си в България.
А за последно беше забелязана в публиката на „Като две капки вода“ в един от предишните сезони на шоуто.
Именно тя открехнала сина си за формата, който жънел изключителни успехи на Ботуша.
Маги Халваджиян обиди много Слави Трифонов, продължава ли войната между дваматаКолкото си по-малък, толкова повече ликуваш и злорадстваш. Така Маги Халваджиян коментира скеч в „Шо…Feb 10 2019vijti.com

Тя му подсказала да се позаинтересува, да вземе правата. И да го реализира в България, след като останала очарована от италианския му еквивалент.
Маги Халваджиян я послушал и не криел, че част от успеха на имитаторското предаване дължал именно на нея. 74-годишната Юлия била изключително горда с успехите на синовете си, които страшно й липсвали.
Виждала ги предимно през лятото, когато цялата фамилия ходели на почивка в имението си в Италия и тя се присъединявала към тях, пише Ретро.

Майката на Халваджиян заминава за Апенините по Татово време заедно с първия си съпруг и баща на братята Халваджиян,
който бил куклен актьор.
На Ботуша започва да преподава класически руски балет и върти три школи едновременно,
за да изхранва децата си.
Съдбата обаче й нанася ужасен удар, след като в началото на 90-те неочаквано от инфаркт умира мъжът й, който току-що е получил работа като спортен коментатор в една от най-известните тамошни телевизии – РАИ.

Бащата на Магърдич издъхва в ръцете му по време на аматьорски футболен мач, а шокът от внезапната му загуба Маги и по-малкият му брат Джуди не успяват да превъзмогнат с години.
Майка им по-бързо се възстановява след драматичния житейски обрат и през 1995 г. сключва втори брак със заможен италианец, който тогава е финансов директор на голяма компания за гранитогрес.
До пенсионирането си обаче тя не спира да работи и благодарение на високите осигуровки, които си внасяла години наред, в крайна сметка италианците й присъдили колосалната пенсия от 12 бона.

„12 000 евро са 12 000 евро навсякъде в Европа. Така че майка ми не я мисля. Но тя е работила 40 години, има българска трудова книжка, внасяла си е всичко, а пенсията й тук е 160 лева. А е получавала добри пари навремето.
Тя и баща ми са работили в шоубизнеса към бюро „Естрада“ при соца. Ако средната заплата по Бай-Тошово време беше 120 лева, те са изкарвали по 300-500 лева, внасяли са осигуровки върху тези пари.
Защо взема 160 лева пенсия в момента? И как ще живее, ако се прибере в България?“, гневи се синът й Маги Халваджиян.
Източник: kliuki.bg
Трифонов и Халваджиян продължават войната: На какво се дължи тя през годините„С Рачков обсъждаме присъединяването му към екипа на Слави“. Тази уж невинна шега на Мъгърдич Халвад…Mar 7 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!