Тита изказа своята позиция по обвиненията срещу баща й

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Тита вярва, че медиите ще отразят „невинността“ на баща й.
Тита проговори за скандала с баща й. Бащата на певицата Милен Пенчев е шеф на НОИ – Силистра. Това беше обвинен, че е фалшифицирал документи за получаване на пенсия. Досега дъщерята на Пенчев мълчеше по въпроса.
В момента Тита се изявява с предаването „Като две капки вода“, но очевидно не е издържала на нападките срещу баща й и срещу нея и е решила да напише своето мнение.
Певицата изказа своята позиция по обвиненията срещу баща й в официалния си профил в Инстаграм.
Тита преживява тежко проблемите с баща си: Вече напълно се срина, на хапчета еОт няколко дни тийнсензацията е на успокоителни. Гласовитото миньонче, което в момента се изявява по…Mar 9 2019vijti.com

„По повод на всичко, което се изписа по мой адрес и по адреса на моето семейство през последните няколко дни, мисля, че е време и аз да изразя своята позиция“, започна своя дълъг пост Тита.
„Първо, не мисля, че е редно медиите за замесват моето име с това на баща ми с цел сензация!
Второ, аз и всички негови близки сме озадачени как човек,
който е подавал сигнали към прокуратурата за извършена престъпна дейност от трети лица,
е задържан именно за това?

Искрено се надявам, че прокуратурата ще вложи същото усърдие в разследването на хората и обстоятелствата, посочени в сигналите от баща ми, за да разбере обективната истина.
От моя страна и от страна на всички хора в града, които го познават и знаят, що за човек е, той има цялата подкрепа и уважение. Образован човек, изградил чисто и достойно име през годините, човек с позиция, характер, воля за живот и справедливост. И най-вече прекрасен баща! Силно се надявам истината за един невинен човек да се разбере в най-скоро време и тогава медиите отново така „шумно“ да я отразят“, пише Тита в Инстаграм.

Към публикацията тя получи подкрепата на всички свои последователи. Феновете подкрепиха своята любимка и й казаха, че „всичко ще се оправи“.
Източник: razkritia.com
Някой го отнесе жестоко в „Като две капки вода“ заради гафа, изстрелял Тита до победатаЗрелищен скандал е избухнал зад кулисите на „Като две капки вода“ заради грандиозния гаф, с който тр…Mar 7 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!