Приятелите на Иван Ласкин трогнаха до сълзи Алекс Сърчаджиева, ето как отбелязаха рождения му ден

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Верните му приятели отбелязаха подобаващо рождения му ден
Приятелите на покойния актьор Иван Ласкин,
трогнаха половинката му Алекс Сърчаджиева до сълзи.
Ловната дружинка на Иван Ласкин отбеляза рождения му ден,
който бе вчера.
Да отдадат почит на актьора, който напусна този свят на 6 януари, бяха дошли най-близките му приятели, както и половинката му Алекс Сърчаджиева.
Алекс Сърчаджиева отново се усмихва, връща се към животаСпоред нейни познати, работата и грижите за малката ѝ дъщеричка са единственото, което ѝ е дало сили…Mar 8 2019vijti.com

Сред присъстващите бе кметът Иван Каменарски, скулпторът проф. Георги Чапкънов, Десислава Тодорова, Емил Йончев, Ернестина Шинова и Андрей Слабаков, Димитър Ковачев-Фънки, Ути Бъчваров,
Юлиян Константинов, Любомир Николов и др.
Начело на групата бе и шефът на местната ловна дружинка Стоян Серев. Снимки от сбирката в социалната мрежа Фейсбук пък публикува Иван Тенев.
Големият организатор на събитието, което бе почетено и от половинката на Ласкин – Алекс Сърчаджиева,
бе големия му приятел Ути Бъчваров.

Той заяви още преди време, че подготовката за рождения ден на Иван Ласкин тече с пълна сила. От думите му стана ясно, че в нея са „замесени“ все стари и верни приятели.
Ути Бъчваров бе категоричен, че на сбирката е поканен и самият Иван Ласкин, пише pik.bg.
Малко по малко Александра Сърчаджиева се съвзема след тежката загуба. Наскоро тя даде интервю пред Мон Дьо, където сподели:
„Ако Иван и Пепя бяха тук ще се сгуша в тях и ще плача много, каза тя в отговор на въпроса на Мон Дьо какво би направила, ако най-близките й са тук, до нея.

„Вкъщи където и да се обърна, навсякъде е той. Аз била много обичана и прегръщана. Не съм заспивала непрегърната. Липса ми всичко, бележките сутрин, кафето. Смъртта на Иван ми отвори очите, че трябва сама да се боря. Просто искам тази болка да излезе от мен. Искам да я изрева и да я изкрещя“, сподели Алекс.
Тя разказа и за една страшна нумерология, до която е стигнала последните дни – „Нашата разлика между мен и Иван е 13 години. Разликата между мен и голямата му дъщеря Люба е 13 години, между Люба и София е 13 години, майка ми почина преди 13 години“.

„Неистово искам да изплувам. Да видя лъча, който пробива. Искам да изляза на зелена поляна с бели маргарити, да чуя птичка. Кога ще стане, не знам.. Научих се на търпение, научих се да не правя планове, а да живея ден за ден. Смирена съм, ще мина и през този урок. Това, което казват, че Господ праща изпитание на силните, аз не искам да съм силна. Не си представях живота такъв, наистина! Не си ги представях така нещата. Израснала съм без баща, а сега и моето дете ще е така. София ми каза „знаеш ли какво е да плачеш за баща ти, който го няма и майка ти да е някъде по хората и да я няма“.
Нямаш избор. Оттук нанякъде. Надявам се пътят да не е трънлив, да бъде по лек, Дано!, пожела си актрисата Александра Сърчаджиева.
Източник: Разкрития.ком
Алекс Сърчаджиева попадна в нова житейска трагедия, бившата на Ласкин я съдиАлекс Сърчаджиева в нова житейска трагедия, вдовицата на косъм да остане без дом заради бившата на И…Feb 14 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!