Уважаван учен твърди: След като умрем, ние оживяваме отново

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Има ли живот след смъртта? Въпрос, който съществува от самото основаване на човечеството, нали? Но отговорът не е окончателен, той постоянно се променя и един учен от Северна Каролина твърди, че съществува.
Според теорията на доктор Робърт Ланса смъртта е само илюзия, която създава нашето съзнание.
„Мислим, че живеем живот, голям биохимичен процес и че след като умрем, нашето съществуване се разпада,“ обяснява д-р. Робърт.
Според неговата биоцентрична теория, хората вярват в смъртта, защото така са научени. Това обучение произтича от факта, че ние придаваме живот на нашето физическо тяло и е доказано, че това тяло умира.
Животът ми е по-страшен от смъртта, всеки ден се моля на Господ да си ме прибереИзповядвам се пред вас с изричното условие да запазите анонимността ми, защото ако мъжът ми разбере,…Feb 27 2019vijti.com

„Нашето съзнание създава вселената, а не обратното.
Работата е в това как възприемаме света около нас. Ако видим небето като синьо, то е така, защото някой ни е научил, че цветът на небето е син, но връзките в мозъка могат да бъдат променени, за да можем да изживеем небето като червено или зелено, ” добавя д-р. Ланса.
Др. Робърт Ланса не е единственият, който подкрепя тази теория.
Има и други учени, които са съгласни с него. Именно те твърдят, че всичко, което виждаме, не съществува без нашето съзнание, тоест, съзнанието определя кое ще бъде нещата извън нас. Накратко, вселената е инструмент на ума.

Животът е приключение, което надхвърля линейното мислене. След като умрем, ние оживяваме отново, както е видно от квантовата механика и многобройни доказателства от квантовата физика, казва Д-р Д-р. Робърт.
Но има такива учени, които се противопоставят на това разбиране и твърдят, че познаването на квантовата физика не може да бъде разбрано по такъв начин и да отрече теорията на Дарвин.
Критиката, получена от биоцентричната теория:
„Днешната наука отхвърля теориите, които не са съгласни с теорията на Дарвин.

Тя е основата на съвременната наука, а Ланса се занимава с някои странни понятия, които са просто неприемливи. Неговият биоцентризъм не предлага подробно обяснение на съзнанието и игнорира всички изследвания, които са именно за човешкото съзнание.
Източник: Блиц
Шкумбата разкри какъв завет е получил от баба Ванга и какво иска да направят от него след смъртта муЕдин от най-популярните и обичани български актьори и шоумени Шкумбата шокира всички със странните с…Dec 31 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!