Репортерът Боби Ваклинов все пак намери начин да продължи телевизионната си кариера, до месеци ще изгрее отново в ефир

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Останал без ангажимента си в спряното предаване „Господари на ефира”, репортерът Боби Ваклинов търси други начини да продължи телевизионната си кариера, узна gzona.
Той вече има идея за собствено шоу, а в детайлното й разработване участват и други хора, писа „Уикенд“.
„Концепцията ще изкристализира до месеци. От Нова година насам съм получил предложения за изяви в няколко медии, но още не съм решил окончателно накъде ще поема. Предпочитам да не бързам, а внимателно да премисля следващите си стъпки. Продуцентът на „Господарите” Джуди Халваджиян знае за всичко това.
Помните ли депутатката на ГЕРБ Искра Фидосова? В момента прави интересен бизнесБившата шефка на парламентарната група на ГЕРБ – Искра Фидосова, е нагазила в ресторантьорския бизне…Nov 12 2018vijti.com

Срещнахме се с него, обсъдихме отправените към мен оферти и той ми даде много полезни съвети”, сподели тези дни пред журналист от вестника ни властелинът на златните скунксове.
И допълни, че макар напоследък да е доста зает с размисли за бъдещето си, няма да забрави да купи красив букет на приятелката си за предстоящия женски празник.
След като Нова телевизия не поднови договора на ежедневното си предаване за гафове,
Ваклинов се присъедини към екипа на радио „Фреш”.

Всеки петък на ултракъси вълни репортерът рапър представя темите от седмицата в рими, но само този ангажимент не му стига, за да се чувства професионално удовлетворен.
В миналото Боби се изявяваше и като рапър, но уточнява, че това е по-скоро негово хоби, отколкото бъдещ професионален ангажимент.
Всъщност, Борис Ваклинов, когото познаваме като Боби от „Господари на ефира“, е завършил „Журналистика“ и „Продуцентство“ , макар че винаги е искал да бъде точно рапър.
Обикновено връчваше златни скунксове след комични гонки на провинилите се. Запазената му марка беше да задава неудобни въпроси.
Роден е в Благоевград и е бил на косъм да стане актьор като майка си. Какво ще се случи с неговия нов проект и дали нашумелият репортер със скандална слава ще успее отново да пробие на телевизионното поприще, това само времето ще покаже.
Източник: ХотАрена
Какво стана с актьорът Йосиф Сърчаджиев? В последно време се отдаде на отшелничествоАктьорът Йосиф Сърчаджиев се е отдал на отшелничество в ловешкото село Кирчево. Той няма никакви анг…Nov 6 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!