Ален Делон: Ще си отида от този свят, без да ми е тъжно за него

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Ален Делон е един от най-известните актьори в света. Освен с актьорската си кариера и талант, той бързо печели публиката с красотата си и се превръща в мечта за всяка жена. Днес известният актьор е на впечатляващите 82 години, но това не му пречи все още да има публични изяви и да се радва на завиден интерес от страна на феновете.
Делон даде интервю пред списание „Пари мач“, в което изпадна в откровения по отношение на света, в който живеем и личното му светоусещане.
Разбира се, на достолепната възраст, на която е актьорът, не е изненада, че той вече е направил и видял повечето неща, които светът може да предложи.
Познахте ли този актьор? Красивото лошо момче с ангелско лице и дяволска душа чукна 83 годиниРомантичен пронизващ поглед, иронична усмивка – какво повече се иска за едно лице, изтъкано от грехо…Nov 12 2018vijti.com

Но всъщност, Ален Делон не е особено впечатлен. Ето какво сподели той: „Животът не ми носи кой знае какво. Всичко съм видял, всичко съм изпитал. Но най-вече мразя сегашната епоха. Повръща ми се от нея!“. Видимото отвращение на Делон от сегашната епоха се дължи на няколко неща, по думите му. Първата причина да не харесва сегашното устройство на света е, че според него всичко е фалшиво и ценностите са подменени. Друга причина, поради която френският се*ссимвол се възмущава от света е манията към парите, която като че ли е обсебила всеки един човек, независимо от неговия произход.

ОЩЕ ЕДНА ПРИЧИНА ЗА ВЪЗМУШЕНИЕТО МУ Е, ЧЕ ХОРАТА НЕ СПАЗВАТ ОБЕЩАНИЯТА СИ.
Затова и актьорът заключва: „Знам, че ще напусна този свят, без да ми е мъчно за него!“. Освен за светоусещането си, актьорът разказа и за любовта в живота си. През 2017 година почина Мирей Дарк и Ален Делон прие тежко смъртта й. Двамата бяха женени през 70-те години на миналия век. По отношение на това дали в момента има жена до себе си, актьорът разкри, че е сам, но не защото липсват кандидатки. Напротив, има жени, които се интересуват от него, но просто не е открил подходящата жена, с която иска да прекара остатъка от дните си.
Две от най-известните български актриси се хванаха за косите заради мъжАня Пенчева и Стефан Данаилов са имали гореща любовна афера преди години! Голям скандал разтресе арт…Jan 9 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!