Вълшебната подправка, с която казах сбогом на алергиите, прочисти и дихателните ми пътища

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Използвали ли сте подправката кардамон? По-скоро – не.
А знаете ли, че нейните лековити свойства са били познати още преди 3000 години?! И до днес тя има своето достойно място в китайската народна медицина! С кардамон организмът ви може да бъде прочистван превъзходно от всякакви вредни токсични вещества, натрупващи се в него с времето! Освен това по правило, неговата употреба влияе благотворно върху тонуса! Колкото до болестите, които лекува, то, благодарение на силните му противовъзпалителни и антибактериални свойства, растението се оказва повече от подходящо за справяне с редица инфекциозни дихателни заболявания като: простуди, бронхит, пневмонии, туберкулоза и алергии.
Освен, че е любима подправка, тази билка е една от най-лековитите в БългарияЗа планинската чубрица баба Ванга казва: “Има чубрица, няма главоболие”. Чубрицата се ползва като по…Feb 25 2019vijti.com

СЪЩО ТАКА Е ЕФИКАСНО И ПРИ ПРОБЛЕМИ В КРЪВОСНАБДИТЕЛНАТА И ХРАНОСМИЛАТЕЛНАТА СИСТЕМИ.
При такъв широк спектър от лечителни ефекти не е учудващо неговото включване в редица медикаменти със специфично приложение преди всичко при заболяванията на дихателната система.
Бори успешно и инфекции в устната кухина и афтите, а повишеното слюноотделяне снижава забележимо скоростта на натрупването на зъбни плаки и така – предотвратява кариесите! Екстрактът от растението действа унищожително върху гъбичките и стрептококовите бактерии. Нещо повече, прилага се с успех и при някои сърдечно-съдови заболявания и такива на стомашно-чревния тракт.

Най-сетне има доказан ефект и при бъбречни заболявания, импотентност и мускулни болки от различен характер. Затова, не заобикаляйте кардамона върху рафтовете на магазините, свикнете да го употребявате редовно – най-малкото с профилактична цел!
Какви чудеса върши приемането на подправката–билка в сутрешното кафе?!
Бъбреците ви ще започнат да функционират още по-добре, ще изхвърлят ненужните течности и по този начин ще направят едно пълно прочистване на тялото.
Ако добавите малко кардамон във вашето сутрешно кафе, може да предотвратите бъбречни инфекции и да се отървете от проблемите с храносмилането!

Не е задължително употребата на кардамон да е препоръчана от лекар. Пробвайте и добавете тази чудна подправка към вашето кафе. Пийте известно време сутрин и след месец бъбреците ви ще функционират по друг начин.
А вкусът… Вкусът на кафето с кардамон не може да бъде забравен, и нищо чудно скоро да започнете да добавяте тази подправка и в други топли напитки.
Банани в гореща вода, плюс вълшебна подправка и само след три дни тялото ликува, изпълнено с енергияСега ще ви дадем указания как да си приготвите една напитка със странен вкус (може би на някой от ва…Feb 23 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!