Кои зодии са ангели и кои са раздвоени от дяволски помисли и действия

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Какво има между бялото и черното? Достатъчно внушителен брой нюанси в сиво; аналогията с доброто и лошото у хората е очевидна – няма само добри или само лоши хора… И все пак, при някои преобладават положителните качества, при други – отрицателните.
Съгласно астрологическите хороскопи за отделните зодии, личностните характеристики на намиращите се под тяхното влияние хора могат да бъдат степенувани съобразно съотношението между положителните и отрицателните им страни. По-долу ви представяме тази своеобразна скала с уговорката, че се отнася преди всичко до вас, уважаеми наши читателки. На първо място са „Везните“; за тях могат да се кажат само хубави неща: те са красиви и душевно чисти, верни докрай на партньора и лоялни към приятелите, изневеряват много рядко ако се влюбят силно, но винаги се връщат обратно. Държат се като истински дами. Тяхната праведност им осигурява място в Рая.
Съдбата е благословила тези три зодии още от раждането им, късметът и щастието са винаги с тяхАстрологическият хороскоп показва, че хората, родени под знака на 3 знакови зодии са „преследвани“ о…Feb 21 2019vijti.com

На второ място са жените – Телец. Злобата им е чужда и винаги прощават /включително и изневери на партньора/. Състрадателни и милосърдни, те помагат на възрастните да пресекат улиците, намират им място в автобуса, грижат се усърдно за домашни любимци, но гощават и уличните кучета, свалят от дървото немощни котенца, готови са и на по-големи саможертви… Често са обаче, прекалено мили и това може им докара неприятности…
Под №3 ще намерите „Рибите“.
Те са изградили веднъж завинаги свой етичен кодекс и го следват непреклонно. Силно емпатични, Рибите са грижовни, благоразположени и са склонни да прощават на тези, които са нарушават техните етични правила. А ако няма реципрочен отговор на тяхната добрина и щедрост, те се ядосват и не се стараят да скрият дълбокото си разочарование.

Стигаме до №4 – Стрелеца“. Жените от тази зодия са склонни да обичат другите повече от самите си тях. Винаги са усмихнати, с отворено за хората сърце и песен на уста; да сте в центъра на компанията и да забавлявате околните не ви е чуждо. Ценят много истината и лъжите им причиняват душевна болка, на която реагират остро и безкомпромисно; и тъй като около тях неминуемо има достатъчно лицемери и лъжци, то може да ги превърнат в свои отявлени неприятели.
№5 са „водолейките“. Отличителната им добродетел е неотклонното желание да правят добрини на околните, така както самите те ги разбират. Обичат да даряват радост на близки и приятели, дори под формата на малки подаръчета. Мили, обичливи и честни, отдават прекалено голямо внимание на секса, което може да ги доведе до необмислени решения и да си навлекат неприятности от страна на недобросъвестни мъже – използващи вашата вродена доброта…

„Близнаците“ /№6/ са по средата на класацията. Фигуративно казано, на едното си рамо те имат кацнало ангелче, а на другото – дяволче!
С други думи те са изтъкани от противоречия и положителните страни може да проявят на съвършено на случаен принцип, например как са станали дадена сутрин… Така че поведението им е трудно предвидимо, това не е добър атестат!
№7 са „Лъвиците“ – благородството не им е чуждо, но желанието за лидерска позиция и в работата, и в семейството понякога става твърде досадно – меко казано. Иначе са силни, красиви и магнетични – поставят ли си за цел да „омотаят“ някого – успехът им е „в кърпа вързан“!
Предани са до болка на семейството, готови са да го защитават със зъби и нокти, озъбват се ако ги провокират и рядко прощават – преследват до дупка. Не са склонни към мимолетни изневери.

Сега е ред на №8 – жените зодия „Рак“. Те искат да проявяват само добродетели, но им е трудно. Редуват плюсове и минуси. Все пак, устояват на многото изкушения и пазят ревниво семейството си.

Под №9 са класирани „девите“. Те са топли, забавни и щедри, харесвани са от противоположния пол. Но са подвластни на собствените си желания, което майсторски прикриват. Отмъстителни са към тези, които по един или друг повод са успели да извадят на показ някоя от лошата им страна. Доставя им удоволствие да унижат всеки, който ги е подразнил.

№10 са жените – „Овни“. Те са пълни с пороци: обичат алкохола, цигарите, извънбрачните „връзки“, имат хазартна душа… За тях не е трудно да излъжат партньора – съвестта не ги гризе ни най-малко… Семейството е на заден план, обичат най-много себе си… за щастие притежавате гениално чувство за хумор и го проявявате и пред своите неприятели, преди да ги пратите по дяволите…

№ 11 „Козирог“; някои оприличават жената Козирог не на дяволче, а на дявол. Правенето на добро намират за слабост и се стремят всячески да го избягват. Ако са „сгафили“ поднасят неискрени извинения. Понякога дори привидно се държат така, като че ли самите те са жертва. Но държат на семейството си!

Достигаме до считаната за най-лоша зодия за една жена – „Скорпиона“. Подвластните на тази зодия жени, макар и състрадателни и верни към истинските им приятели, проявяват ненужен деспотизъм и желание „тяхното да стане на всяка цена“; те стават зли и отмъстителни, ако се почувстват сериозно засегнати. Сексапилът им е поглъщащ и може да съблазни и най-големия „праведник“! Не се колебаят да обърнат гръб на партньора, ако той им изневерява.
Зодиите, които по-добре да не делят общ покривРешението да заживеете с половинката е първата сериозна крачка във всяка връзка, затова към нея тряб…Feb 6 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!