800-годишно лекарство ще ви помогне много при прескачане на сърцето или бодеж в гърдите

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Сърцето е един от най-важните органи в тялото, към който трябва да се отнасяме с голямо внимание и отговорност. Колкото повече напредват годините, толкова повече тежест изпитваме в него, започваме да усещаме бодежи и друг дискомфорт и в този случай изключително важно е да се обърнем веднага към специалист. Нашият съвет е да не подценявате нито един симптом, защото човек винаги трябва да се вслушва в това, което му говори тялото му. Това обаче не означава, че не можем да насочим поглед и към народната медицина, в която също се крие изпитан лек за подобряване работата на сърдечния орган.
Негов автор е известната немска монахиня Хилдегард фон Бинген, която преди 5 години дори беше канонизирана от папа Бенедикт XVI заради огромните й заслуги. В историята тя остава позната като монахиня, абатиса, писател, композитор и мистик.
Докторът, който прави животоспасяви операции с поредна успешна – спаси сърце, срязано от циркулярБорислав Нинов, който заши сърце, разрязано от циркуляр, има около 13 400 операции – прави обичайно …Feb 6 2019vijti.com

Нейната отвара е на цели 800 години и най-хубавото е, че не е някакво ужасно и горчиво лекарство, а буквално истински елексир. А това е така, защото основната й съставка е напитката на боговете, а именно виното.
А ето я и изкусителната рецепта: за да си приготвите това полезно лекарство, ви е нужен 1 литър хубаво домашно червено или бяло вино, 10 стъбла пресен магданоз без корена, 2 с.л. винен оцет и 300 гр натурален чист пчелен мед.
Всичко, което трябва да направите, е да изберете голяма тенджера, в която да сипете виното, магданоза и оцета, а сместа да сложите да ври за около 10 минути на слаб огън. След това прибавете меда и варете още около 5 минути, като непрекъснато разбърквате, докато медът се разтвори изцяло.

Когато е готово, прецедете топлото вино и още горещо го пресипете в бутилка с капачка. Вечер преди лягане пийте по една кафена лъжичка от ароматния винен елексир. Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар!
Вино от шипки: Сърцето става като ново, а камъните в бъбреците изчезват (РЕЦЕПТА)Шипките са необикновен полезен и незаслужено подценяван плод. Научно е доказано, че те съдържат почт…Feb 4 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!