Ако все сте уморени и нямате време, с бързо и вкусно ястие ще спасите положението

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Живеем в забързан свят с напрегнато ежедневие. Понякога се връщаме уморени от работа и трудно намираме желание и воля, за да готвим нещо сложно за вечеря. Имаме нужда от рецепти, които да са лесни и бързи. Които могат да задоволят глада ни, без да прекарваме цяла вечер пред печката. Когато просто нямаме сили за това!
За съжаление, не всяка от нас има възможността и лукса да има личен готвач, който постоянно да се грижи за трапезата ни. Повечето нас са длъжни сами да се оправят с готвенето. А когато сме скапани от умора, имаме нужда от нещо, което да се приготви сравнително бързо и лесно.
Следващата рецепта е пример за именно подобно ястие – бързо, лесно, вкусно. Тази рецепта няма да ви държи цяла вечер пред печката, напротив – ще се справите сравнително бързо, а след хапване ще можете да се отдадете на заслужена почивка след тежкия работен ден.
Иска ми се да направя нещо набързо, моя приятелка ми даде тази лесна рецепта за солен кексНяма нищо по-хубаво от домашно приготвената храна! Предимствата на това да си готвим вкъщи са изключ…Feb 20 2019vijti.com

Ето и съставките, от които имате нужда, за да направите тази рецепта реалност:
Картофи – към 700 грама;
Яйца – 8 броя;
Жълтъци – 2 броя;
Настърган кашкавал;
Масло – 3 супени лъжици;

червен пипер;
сол.
Нека видим и как се приготвя въпросното ястие, стъпка по стъпка.
Първо сварявате картофите, след което ги обелвате. Правите пюре, добавяйки двата жълтъка и сол на вкус. Намирате си подходяща тава и поставяте в нея получената смес. Сега внимавайте, защото трябва да оформите осем на брой вдлъбнатини.
Сложете вода да заври на котлона и прибавете към нея яйцата, които сте заделили предварително.

Извадете ги от водата, когато са напълно сварени. Ние ви препоръчваме да използвате решетъчна лъжица, защото с нея става наистина лесно. Тук следващата стъпка е да подредите сварените яйца в приготвените от вас картофени гнезда. Не е никак трудно, сами ще се уверите в това!
Следващата стъпка е да поръсите ястието с кашкавала, който предварително сте настъргали. Сложете ястието във фурна и го запечете за няколко минути.
Когато ястието е готово за сервиране, не забравяйте да го полеете с разтопено масло и червен пипер. Можете да прибавите зелени подправки за красота.
Най-вкусната: Как да приготвим бързо и лесно тази апетитна домашна пицаПицата е любима храна на много от нас. Но рядко се сещаме да си направим пица вкъщи. А когато я прго…Jan 24 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!