Една любопитна история, в която са замесени Лили Иванова, холивудски актьор и подла лъжа

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Лили Иванова купила въздуха на холивудския актьор Димитър Маринов, за да си вдигне апартамент над неговия.
Става дума за прочутата сграда на софийската улица „Оборище“ 33, където естрадната прима живее повече от 40 г. Там тя е била съседка с българина, който участва в последния филм на Стивън Спилбърг „Зелената книга“, обрал наградите „Златен глобус“ и номиниран за „Оскар“, писа „Телеграф“.
„През 1976 г. Лили Иванова дойде у нас, за да помоли майка ми да се подпише под финалните документи, доказващи, че певицата е новият собственик. В царска България всеки имот е имал пет нотариални акта – за собствениците, за съда, за държавната хазна, за общината, за наследниците.
През 70-те палят Пето районно, където е целият архив на столичния център.
Лили Иванова си вдигна цената за предстоящия юбилейЛили Иванова е вдигнала цените на билетите за предстоящите си концерти с 30 лева, пише „Телеграф”. Н…Feb 12 2019vijti.com

Целта е ясна – да се изгорят всички нотариални актове.
Но ние имахме още два от оригиналните за собствеността на „Оборище“ 33. И Лили Иванова поиска разрешение от осиновителката ми, за да купи въздуха над сградата и да построи апартамента си над етажа ни. Тя се държа много любезно, разбира се.
По-късно дори ни покани на гости“, разказва Димитър.
Димитър всъщност не притежава нищо от наследството на осиновителката си, тъй като е бил измамен.
„Години наред плащах по 750 долара на месец на жена, която се грижеше за осиновителката ми.

Но малко след като напуснах България, се появиха две племенници на майка ми.
Знаейки, че ме няма, успяха да я излъжат. През 1997-а се върнах в България, за да заваря фалшифицирано завещание. Когато останах потресен, адвокатът ме погледна със снизхождение: „Митак, явно отдавна си излязъл от държавата. Нищо не можеш да промениш – ще се затлачат едни дела, в които ще хвърлиш една камара пари. Нямаш представа как действат в съда. Не си губи времето – излъгаха те и край“. Все пак заведох дело. 10 000 долара и две години по-късно се оказа, че ме е излъгал точно „моят“ адвокат. Така че в България нямам нищо. Но това никога не ме е впечатлявало. Просто исках синовете ми да знаят, че имат дом и в София. Останалото щях да го даря на сираци“, споделя още той.
Източник: Марица
Лили Иванова събра екипа си за първи път след смъртта на композитора Иван ПеевЛили Иванова е свалила траура за бившия си съпруг Иван Пеев, научи „Уикенд”. След два месеца, в коит…Feb 10 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!