Тайната рецепта на Амишите за дълголетие ще ви помогне при артрит, астма, високо кръвно и много други болежки

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Тази рецепта е част от традиционната култура на Амишите. Тя се използва от много отдавна, заради полезните си свойства и е отлична за здравето на цялото тяло, но е особено ефективен при язва, хрема, астма, артрит, импотентност, високо кръвно налягане и много други заболявания.
Този лекарствен продукт има антивирусно и антибактериално действие. Той съдържа най-мощните естествени съставки: оцет, лимон, чесън, джинджифил и мед. Те могат да се борят срещу различни заболявания и значително да засилят имунната система. Освен това, тази изключително естествена смес може да намали нивото на холестерола, да засили имунната система и да намали нивото на захар в кръвта.
Ако консумирате две седмици може значително да регулирате и кръвното налягане.
Лекари препоръчват кисело мляко с чесън за здраве и бързо сваляне на килограмиВероятно всеки от нас като дете, майка му го е карала да яде чесън, особено през зимата, когато всич…Feb 20 2019vijti.com

Необходими съставки:
100 милилитра вода
1 скилидка чесън (настърган)
1 парче пресен джинджифил с размер на глава чесън (настърган)
1 чаена лъжичка лимонов сок
1 чаена лъжичка органичен ябълков оцет

1 чаена лъжичка биологичен мед
Забележка: Това е рецепта за приготвяне на една доза.
Начин на приготвяне:
Смесете всички съставки и добавете 100 милилитра вода. Тази отвара може да се съхранява в хладилник не повече от 5 дни, но се препоръчва винаги да подготвяте нова доза и веднага да я изпивате, защото само така ще се запазят всички нейни полезни свойства. За да се запази ефективността на този продукт е важно да не го загрявате.
Употреба:

Трябва да се пие на гладно, сутрин и преди вечеря. Имайте предвид, че не трябва да го консумирате повече от 3 пъти на ден.
Също така, джинджифил с чесън работи умерено върху отстраняването на мазнините от клетките, което означава, че бихте могли да очаквате и този ефект от елексира. Механизмът, по който това се случва, е подобен на фармакологичните лекарства, предназначени за отслабване. Само че, лекарствата работят много бързо, но трудно.
С цветовете от този храст може да си приготвите вкусен домашен еликсир, който е много полезен за здраветоСиропът от бъз има толкова характерен вкус, който е способен за минути да ни върне спомените от детс…Feb 14 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!