4-те свети места в България, където се сбъдват всички мечти и желания

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Най-смелите мечти стават реалност в тези четири места у нас. И това го доказват хиляди хора, които вече са осъществили това, което им се е струвало непостижим блян.
На тези места се сбъдват и най-съкровените желания
За невероятните способности на Преподобна Стойна разказва още баба Ванга.
Счита се, че тя е предшественичка на великата петричка ясновидка.
Двете са се познавали и уважавали. Пророчицата от Рупите се е прекланяла пред нея.
Лечителката е прекарала 30 години от живота си в село Златолист, недалеч от енергийното место Рупите.
Молбите на хората се изпълняват и те намират спасение от проблемите си в последния дом на Преподобна Стойна-храма на Златолист.Дори Ванга е поставяна след него! Пророка дядо Влайчо ви отървава завинаги от шипове и дископатияМнозина считат дядо Влайчо за най-великия пророк, раждан по нашите земи.
Влайо Жечев се ражда на 15…
Feb 10 2019vijti.com

Той е построен още преди IX-ти век, по тракийско време. Носи името на Свети Георги и според вярващите чудото витае там и до днес.
Второто от четирите чудодейни места, изпълняващи желания, е криптата в Руската църква в София. Там е погребан архиепископ Серафим.
Според историята светецът искал да чува молбите на хората чрез писма.
За това стотици хора идват в малката крипта. И поставят писмата си със съкровените желания в кутия, до гроба на дядо Серафим. От храма уверяват, чи никой не ги чете, а после се изгарят.
Хиляди са намерили своето изцеление, след като са поискали това от светеца в писмен вид. Има и немалко случаи, че жени забременяват, след като са помолили светеца.

В Рилският манастир хора от близо и далеч идват с най-смелите си желания и ги споделят пред Свети Иван Рилски, наречен Чудотворец.
Светецът е живял високо в планината около 876 г. и до гроба му се стига чрез тесен проход.
Според поверието, ако успееш да се промушиш през тесния каменен тунел, значи Бог е чул молитвите ти. И дори най-непостижимата ти мечта ще се изпълни.
Вълшебното езерце в пещерата Леденика също изпълнява дръзки мечти. То се намира в края на един от тунелите. Водата лекува и изпълнява мечти. Стига да потопиш ръцете си в нея, гласи поверието.Ванга рядко греши: Ето докога духът на Преподобна Стойна ще бди над България83 години след смъртта на Преподобна Стойна храмът й край мелнишкото село Златолист не престава да с…Jan 31 2019vijti.com

Източник: За жената

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!