Росица Кирилова няма остаряване: И на 55 г мъжете все още обръщат погледи след нея

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Росица Кирилова няма остаряване, и на 55 г мъжете все още обръщат погледи след нея
Макар Росица Кирилова да не е в първа младост изглежда великолепно за своите 55 години. По времето на соца за нея се твърдеше, че е еталон за красота на мъжкото чедо на Тато Владко Живков.
Няма как да не отбележим, че несподелената любов на сина на бившия първи и до днес събира погледите с дългите си изящни крака, елегантна осанка и с невинна по детски усмивка. Тя притежава манекенски мерки и пръска очарование каквото липсва на днешните звезди. Убедени, че не е загубила и грам от младежкия си блясък бяха папараци, които случайно засякоха певицата на булевард Витоша.
Роси бе тръгнала да се пошляе по улицата като от време на време поглеждаше и витрината на някой от лъскавите столични бутици.
Кралицата на комедията Стоянка Мутафова разкри нещо от личния си живот, което смути почитателите йПреди броени дни Стоянка Мутафова отпразнува 97-ия си рожден ден, който съвпадна със 70-ата ѝ творче…Feb 18 2019vijti.com

Чаровната изпълнителка на „Боса по асфалта” бе издокарана с яке, клин и минипола в комбинация с маркови боти. Певицата се спря пред магазин, на който имаше табела за сезонно намаление на немски стоки и влезе вътре.
Там фината мадама разгледа стоките и хвърли око на дънков гащеризон. Тя разгледа дрехата с внимание, но после я върна обратно. Явно й се видя в много младежки стил и не си я купи. Госпожа Кирилова излезе от магазина без никаква покупка.
Роси Кирилова явно дължи отличния си външен вид на добри гени. Но и се грижи за лицето и тялото си. Говори се, че преди коледните празници легендарната изпълнителка се е подложила на процедури с хиалурон. И няма нито една бръчка.

И до днес певицата продължава да радва малки и големи с музиката си, макар скоро да не сме имали удоволствието да чуем, че планира да издава нов албум. Песните й обаче се превърнаха в шлагери за цели две поколения малчугани.


Източник: За Жената
Алекс Сърчаджиева попадна в нова житейска трагедия, бившата на Ласкин я съдиАлекс Сърчаджиева в нова житейска трагедия, вдовицата на косъм да остане без дом заради бившата на И…Feb 14 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!