Срамно: Сестрата на Стоичков едвам свързва двата края, от сутрин до вечер се блъска за жълти стотинки

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Сестрата на Христо Стоичков мизерства в шивашка фабрика, той пет пари не дава!
Единствената сестра на Христо Стоичков – Петя, е започнала работа като шивачка в голяма фабрика край Пловдив.
Стоичков пет пари не дава, че сестра му блъска за минимална заплата
Там родственичката на Камата се трепела от сутрин до вечер за минимална заплата. Защото парите, които изкарвал съпругът й, не достигали да издържат цялото домакинство. Доскоро Петя била безработна и разчитала изцяло на мъжа си. Но семейството било застигнато от тежки финансови проблеми, които я принудили да започне спешно да се труди.
След скандала с Нова телевизия Ани Цолова избра да избяга от суетата и се засели в китно селцеЖурналистката Ани Цолова е избрала страхотно място, където да се скрие след като преди година и поло…Feb 13 2019vijti.com

Тъй като нямала кой знае какво образование, можела единствено да стане обща работничка.
Понеже била веселячка, бързо се напаснала с другите жени от колектива в шивашкия завод. Пред които хич не обичала да споменава за тясната си роднинска връзка с големия ни футболист.
Клюката обаче се разпространила бързо. И колежките на Петя недоумявали как е възможно брат й да е милионер и да се шири в палат в Маями, а тя да мизерства с минимална заплата, пише Ретро.
Пред тях сестрата на Стоичков признала, че отдавна той не й помагал финансово и вече не се чували даже по телефона.

Развалили си отношенията след неговата 50-годишнина, а миналата година той не уважил и нейния юбилей. Оттогава тя му се обидила и не искала да го вижда даже на снимка.
През годините се твърдеше, че сестрата на футболната легенда живее в пловдивското село Маноле. Където въртяла кръчма, подавала кебапчета и ракия на местните и така си изкарвала прехраната.
Нейни злонамерени съселяни пък пуснаха мълвата, че гледала стари жени в Испания, за да върже бюджета и да се грижи за семейството си, а известният й брат не й подавал и лев.

Вбесената Петя обаче опроверга слуховете и разкри, че не живее на село, няма кръчма и не сервира на пиянки.
Ходила за известно време в Испания,
но заради детето й, което получило преплитане на червата и го оперирали там.
Въпреки лошите отношения с брат й навремето той все пак направил голям жест към нея, като й купил апартамент в центъра на Пловдив,
където живеела до днес, както и относително нова кола.
Източник: Ретро
Лили Иванова си вдигна цената за предстоящия юбилейЛили Иванова е вдигнала цените на билетите за предстоящите си концерти с 30 лева, пише „Телеграф”. Н…Feb 12 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!