Лечителката от Камено Надя Андреева помага напълно безвъзмездно на всеки, който има нужда

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Наричат я лечителката от Камено. Някои я определят за чудо, други за феномен.
Самата тя казва се себе си, че просто е Надя Андреева от Камено.
Малко градче, което се намира на 20-ина километра от Бургас. До 1991-ва година Надя е живеела напълно нормално и е работила в завода за захарни изделия край градчето й. Щом усетила Божествената енергия и разбрала, че може да лекува болести, напуснала работа и се отдала на призванието си.
Едва ли някой може да я нарече шарлатанка. Просто, защото лечителката от Камено не иска пари за помощта си. От хората, които идват при нея, не взима дори 1 лев. Моли само за две неща.Рашка Гайтанова или д-р Куин Лечителката от ромската махала във Велинград е решила да помага на другитеРашка Гайтанова е на 21 години и е една от малкото жени от ромски произход, които следват медицина в…Jan 31 2019vijti.com

Първо – всеки, който я потърси с цел лечение, трябва да вярва. Да вярва в силата на Господ и Вселенското могъщество. Чак след това да повярва и на нея самата. И да знае, че тя наистина може да го излекува – с Божията помощ.А второто условие е, когато болен или семейството му я посещават в дома й, да носят със себе си 5 литра вода. Водата може да е съвсем обикновена, от чешмата. Не е нужно да е филтрирана или минерална, тъй като Надя Андреева я зарежда.
След това я връща на човека или роднините му, а болният трябва да пие от нея в течение на пълни три месеца. По количество, което самата лечителка от Камено ще му определи.“Вече заредената вода я давам само на болния или на близките му и то лично.

Не я отстъпвам, нито изпращам по чужди хора или куриер. Тя е предназначена единствено за страдащия и за никой друг”, обяснява Надя.
Лечителката от Камено е получила стотици благодарности за чудодейната си способност. Тя е излекувала успешно хора, страдащи от болести на белия дроб, черния дроб, бъбреците, жлъчката, проблеми с очите и кожата, неврози и женски проблеми.
лечителката от Камено

Лечителката от Камено Надя Андреева лекува безплатно всички!

Най-силно я благославят тези, които е спасила дори от рак. Поради засиления интерес към нея и тълпите от хора пред дома й, Надя моли първо да бъде потърсена по телефона, за да запише час на съответния човек.

“Велика е тази жена! Посреща болни, а изпраща здрави. Цял живот няма да ни стигне, за да й се отблагодарим”, пишат изцерени българи по здравните форуми в мрежата.Лечителката Славка Пенева вдига на крака болни, отписани от докторите. Всеки може да се свърже с неяСлавка Пенева успява да вдигне на крака хора, които лекарите вече са отписали!
Лечителката Славка Пе…
Jan 30 2019vijti.com

Източник: За жената

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!