Такава ли си наистина: Месецът на твоето раждане издава характера, разкрива що за човек си

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Знаете ли, че освен конкретната дата на раждане, месецът, в който сте родена, издава каква жена си? Разбери за твоя месец и за твоя характер още сега…
Януари – ти можеш да запазваш самообладание и да държиш нещата под свой контрол. Имаш ясно поставени цели и не обичаш да ти се месят хора, които не са ти близки.
Февруари – ти си романтична натура с идеали като за световно, но пък на тебе човек винаги може да разчита, особено ако става въпрос за приятелски съвет или просто рамо, на което да си поплаче някой.
Март – ти си очарователна и мъжете в теб се влюбват доста лесно. Обратно – ти трудно се отпускаш и намираш любовта, но стане ли, чувствата са ти искрени и винаги ги показваш наяве по най-оригиналния и подходящ начин.
Датата, месеца и годината на раждане оказват голямо влияние върху нашия животИма 8 числа, които оказват голямо и важно влияние в живота ни. Това са датата, месеца и годината на …Dec 27 2018vijti.com

Април – ти си комуникативна и истински лидер в работата си. За твоя мъж пък си истинско съкровище. Голям проблем ти е да останеш сама или недооценена.
Май – ти си красива и знаеш цената си, а освен това никога не изневеряваш на принципите си. Обичаш да преследваш целите си докрай, а също така и имаш творческо мислене и раждаш оригинални идеи.
Юни – ти си любопитна, харизматична и много дружелюбна с хората. За теб е важно с какво ще те запомнят, затова от първото впечатление си вежлива и готова да изслушаш другата страна и да дадеш съвет.
Юли – ти си човек, който изпада в меланхолични състояния и носталгия.

Но в същото време твоята мистериозност и романтична натура превръщат творческата ти натура в истинско богатство. За теб е важно да си обичана, колкото и да обичаш ти самата.
Август – ти си винаги в центъра на вниманието и рядко даваш на някой друг около теб да се изяви. Стремежът ти да постигнеш целите си е завиден. Освен това, имаш и уникална харизма, на която мъжете трудно устояват.
Септември – ти си принципна жена, която трудно прощава, но лесно се сприятелява с хората. За теб е важно да бъдеш вярна на половинката си, а също така си и истинска домакиня и прекрасна майка.

Октомври – ти си независима и себееотвержена. Твоята природа е да служиш на кауза или просто да си полезна на другите.
Ноември – ти си умна и находчива. Мъжете обикновено се страхуват от теб, но който успее да покори сърцето си, става истински богат с такова съкровище.
Декември – ти си родена с късмет и имаш умението да четеш мисли, да бъдеш винаги на правилното място и в точното време. Ти обичаш да се забавляваш, но и ти самата имаш страхотно чувство за хумор.
Всяка жена има своята закрилница: Коя е вашата древногръцка богиня според месеца, в който сте родениЯнуари (Козирог) – Хестия – покровителка на домашното огнище. Така и родените през януари са предани…Feb 5 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!