Само за стотинки може да се отървете от всички болести и отрови в тялото, нужно ви е просто … зеле

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Може да ви се стори странно, но прясното зеле е истинско природно богатство. Способно е да изтегли всички отрови и болести от тялото ви. И има огромно преимущество от скъпите медикаменти по аптеките – струва само стотинки. Така например при отоци или травми, спокойно може да си направите компрес от листа от зеле. Ако вашите глезени, колена, китки или лакти ви болят, защото са преуморени от работа или движение; ако сте имали травма на тези места или ако наскоро са свалили гипса, трябва да сложите зелеви листа за компрес. Компресът ще облекчи болката. Самият компрес се прави изключително лесно. Откъснете едно или две листа от главата, но нека не са външните, които така или иначе изхвърляме. Сложете листото върху проблемното място и го увийте с кърпа, шал или бинт. Направете това преди лягане и оставете компреса по време на съня ви през цялата нощ.
Изпитан метод от древнокитайската народна медицина с алуминиево фолио, с който забравяте за всякакви болки в ставитеКое е основното физическо свойство на направените от чист алуминий лист, лента и форио? Неговата из…Feb 5 2019vijti.com

НА СЛЕДВАЩАТА СУТРИН ЩЕ ВИДИТЕ, ЧЕ ЛИСТОТО Е КАТО ИЗСЪХНАЛО, А МЯСТОТО НЕ ТРЯБВА ДА ВИ БОЛИ
Ако травмата е стара или пък болката е била много силна, преди да сложите компреса с прясно зеле, ще се наложи да повторите процедурата още няколко дена. Може да заложите на зелеви листа, ако имате проблеми и с щитовидната жлеза. Сложете нарязани по на дребно зелеви листа на гърлото и върху самата жлеза и увийте с шал. Отново е необходимо да спите с този компрес. Ако имате силно главоболие, причината може да е проблеми с очите. Затова е необходим преглед с очен лекар – офталмолог.

Ако главоболието не е заради очите, а породено от стрес или преумора, можете да го облекчите с компрес от листа на прясно зеле. По-малки листа от зеле или нарязани по-големи налагате на челото, на слепоочията и на върха на темето. Вие ще решите дали ще сложите забрадка, шал, шапка или по друг начин ще задържите листата на главата, но отново е добре да спите цяла нощ с тях. С компрес от прясно зеле усмивката ще се върне на вашето лице. Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е средства се консултирайте със своя лекар!
Светило в кардиологията преобърна медицината с този неочакван съвет: Яжте повече сол за здраво сърцеИзтъкнат кардиолог излезе с нова революционна теория, която разбива на пух и прах досегашните схваща…Jan 31 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!