„Откраднат живот“ се завръща в ефира: Плевнелиев влиза в сериала

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

„Откраднат живот“ се завръща в ефира със своя 7-и сезон още тази пролет. Голямата промяна този път не идва от актьорския състав, а от мястото, в което ще се развива основното действие, а именно – болницата. Тъй като предишната – „Св. Кирил“, се намираше в киноцентъра „Бояна“, тя трябваше да бъде съборена, за да се построи на нейно място нов декор за чуждестранна продукция.
Новата болница на лекарите от „Откраднат живот“ носи името „Св. Анастасия“ и се намира не къде да е, а в „София тех парк“, на броени метри от кабинета на бившия президент Росен Плевнелиев, който неволно ставал свидетел на снимачния процес и се оказало, че е добре запознат със сюжета на сериала.Светлана Гущерова е на път да стане многодетна майка. Вече знае пола на първата си рожба и е избрала любопитно имеСветлана Гущерова е категорична, че бебето й ще носи името на баща си В най-скоро време Светлана Гущ…Jan 19 2019vijti.com

От екипа се шегували, че ще му предложат епизодична роля, каквато имаха много други популярни българи в предходните сезони. Новата болница на „Откраднат живот“ е построена само за три месеца и се казва „Св. Анастасия“ заради скритата символика. Всъщност тази светица, живяла по римско време, била женена за патриций, известен с жестокостта си към нея. След смъртта му с парите, оставени от него, Анастасия се грижела за много болни хора и днес е смятана за покровителка на лекари и аптекари.

Тази история е препратка към сюжетната линия между Иво и Ина Фотеви. Различното в новата болница е, че е оборудвана с напълно истинска техника, каквато има в най-елитните лечебни заведения у нас. В лекарските кабинети с впечатляващо автентични медицински уреди, с каквото могат да се похвалят съвременните модерни болници, първи се настаниха Владо Пенев, Юлиан Вергов, Ирина Митева, Милена Живкова, Неда Спасова, Марта Вачкова, Емил Марков, Ралица Паскалева, които поставиха началото на снимачния процес. „Ретро“ се сдоби с уникални кадри от бекстейджа на сериала, които показват ексклузивно новата снимачна площадка и издават какви ще бъдат отношенията между обичаните от българската публика герои.
Източник: retro.bgЧовек трябва да се стреми да бъде смирен, за да не умре в прегръдките на злото„Цитатите са взети от моята книга „Ванга“, издадена от издателство „Български писател“, 1989,допечат…Feb 4 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!