Тази вкусна комбинация е вълшебна, защото лекува дълъг списък от болести

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Западни експерти са установили, че комбинацията от пчелен мед и канела има лечебен ефект върху дълъг списък от болести. Преди всичко да уточним – пчелният мед трябва да е истински, а не вносно „или нашенско „менте“. Така че внимавайте от кого купувате – най-добре е от български пчелари. И така, да започнем с артрита (възпаление на ставите); разбъркайте лъжица мед в чаша с хладка вода и се добавете 1 ч.л. канела; разбъркайте сместа и масажирайте бавно с нея болните места; болката следва да отшуми след около 2 – 3 минути. Алтернативно, може да въздействате на артрита (дори да е хроничен!) и като приемате редовно, орално, сутрин и вечер, по 1 ч.чаша топла вода, в която сте смесили 2 с.л. мед с 1 ч.л. канела.
Народната лечителка, която е способна да открие болестите по-бързо и от лекарите и да ги излекува напълноБез съмнение можем да я наречем народна лечителка с главно Л. Както и истински човек. Който приема б…Dec 5 2018vijti.com

Ефективността на такова лечение е била потвърдена наскоро в Копенхагенския университет, където, в продължение на около месец, почти всички от артритно-страдащите 200 пациенти са почувствали 100%-но облекчение и са започнали редовно да излизат!
А КАК ДА УКРЕПИТЕ СЪРЦЕТО СИ, ДА РЕВИТАЛИЗИРАТЕ КРЪВОНОСНИТЕ СЪДОВЕ, ДА СНИЖИТЕ НИВОТО НА ХОЛЕСТЕРОЛА И – В КРАЙНА СМЕТКА – ДА ПРЕДОТВРАТИТЕ СЪРДЕЧЕН УДАР?
Много просто – закусвайте в филия овлажнен хляб, върху която сте намазали смес от мед и канела! По-конкретно за „лошия“ холестерол: объркайте 2 с.л. мед с 3 с.л. канела в ½ л вода. При рак на стомаха трябва да ядат 1 с.л. мед, разбъркан с 1 с.л. канела на прах – ежедневно, в продължение на 3 месеца.

Инфекция на пикочния мехур – смесвате в чаша хладка вода 1 с.л. мед с 2 с.л. канела и пиете по няколко пъти в седмицата – това ще унищожи бактериите! Имате инфекции по кожата – третирайте болните места със смес от мед и канела в продължение на около ½ час и изплакнете с топла вода. А ако сте настинали, то в продължение на три дни консумирайте веднъж дневно смес от 1 с.л. мед, примесена с ¼ с.л. канела – така ще спрете кашляне, кихане и болки в синусите. А сега нещо за желаещите да живеят дълго като орлите – ще го постигнете, ако в 3 ч.чаши вода /около 700 мл/ оставите за заври смес от 4 с.л. мед и 1 с.л. канела. Приготвената смес пиете ежедневно вместо сутрешно кафе и – превъзходно – кожата ви омеква и бръчките изчезват, да не говорим за повишения общо тонус!

Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е средства от народната медицина, се консултирайте със своя лекар!
Руски цяр лекува успешно разширените вени, много лечители го препоръчват, а доволните нямат четСамо този, който страда от разширени вени, знае колко неприятно е това заболяване. Рецептите против …Jan 20 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!