Сърцето ми плаче: Ако не ми върне детето, ще посегна на живота си

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Разбирам, че за драмата, която изживявам сега, сама съм си виновна, но това не оправдава бащата на детето ми. Преди три години бях гадже на Богдан само пет месеца и той се кълнеше всеки ден, че много ме обича, че скоро ще се оженим и ще заживеем в голямата къща на родителите му в близкото градче, където ходех на училище. Влюбих се в него точно преди да завърша гимназията, а през есента разбрах, че съм бременна. Когато му казах, отначало от радост ме вдигна на ръце, но след броени дни изчезна и цял месец нямах никаква връзка с него. Джиесемът му не отговаряше. Не знаех жив ли е, страдах, че ме е изоставил, болеше ме.Драмата на една майка: Аз го биех, а той през сълзи ме умоляваше: „Не ме удряй, мамо, толкова те обичам“Казват, че всичко идва от детството. А в моето детство се случи нещо, което не бих пожелала никому. …Dec 26 2018vijti.com

Не се реших на аборт, макар баба, при която живеех, доста да настояваше – знаела е какви беди ще си навлека. После Боги се върна и се оправда, че бил в чужбина, затова не ми звънял. Простих му, защото чак се разплака – толкова съм му липсвала. Отново бяхме щастливи, по коледните празници обаче пак се запиля, а преди самото раждане ми заяви, че го викали в Гърция. Щял да отиде да спечели пари, за да вдигнем голяма сватба. Предпочитах да е до мен и да ми помага, но той настоя да замине. Равен няма, когато иска да те убеди в нещо, само дето после си прави каквото ще, защото винаги всичко му прощавах.

През юни по-миналото лято родих момиченце, а Боги видя детето чак на другата пролет – дойде си за кръщенето. Докара красиви подаръци, но направо ме уби, като призна, че междувременно се оженил за богата гъркиня и няма как да сключи брак с мен. Продължи да лъже, че ни обича и двете с малката и щял да се грижи за нас. Но пак ни изостави.

От притеснение баба ми получи удар и от болницата и от болницата я закарахме направо на гробището. Останах сама с детето в нейната къща, без мъж до себе си и без подкрепа от роднините, които се отвърнаха от мен заради „копелето“. Разведените ми родители не се обаждат изобщо, може и да не са в България, защото дори на погребението на баба не се появиха. Само вуйчо се отбива от време на време да ни види живи ли сме.

Преди седмица обаче се случи най-лошото, което можеше да ми сервира подлият Богдан. Къде с лъжи, къде с пари, успя да си уреди документ за бащинство, а съдът му даде правото да вижда детето няколко пъти в годината. И това лято той отведе дъщеричката ми в Гърция – уж само за месец, в къщата на бездетната си съпруга. Сърцето ми плаче, сякаш усеща, че няма да видя съкровището си никога повече. Научих се да разпознавам кога Богдан шикалкави и последният ни разговор по джиесема никак не ми хареса. Не мога да си простя, че подписах декларация, че съм съгласна дъщеря ми да пътува зад граница с баща си. Ако не ми върне детето, ще се самоубия!
Източник: Ива, Лична драмаДрамата на една жена: Знам, че ще умра и ще накажа всички онези мъже, за които бях само плътска насладаПреди две години, на едно парти, се запознах с красив мъж на име Коста. Не съм от лесните жени, но К…Dec 23 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!