Грозна гавра с Алекс Сърчаджиева възмути хората, колегите на младата актриса също не останаха безучастни

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

В същия ден, в който Иван Ласкин си отиде от този свят, по телевизията завъртяха реклама, в която съпругата му Алекс Сърчаджиева, която в момента е в траур, се наслаждава с усмивка на модерни матраци. Скандално, но факт!
На практика Нова телевизия, по която се излъчва въпросния клип, печели луди пари на гърба на съсипаната актриса, за която е повече от ясно, че се е снимала в него месеци преди трагедията.
И докато тя е на успокоителни и се старае, доколкото й е възможно, да се държи заради дъщеричката си, от екрана показват колко е щастлива на мекия матрак!
Йосиф Сърчаджиев нанесе тежък удар на дъщеря си Александра след смъртта на съпруга йМладата актриса така и не можа да прости на биологичния си баща това, че навремето се е отрекъл от н…Jan 12 2019vijti.com

Коментарите за неадекватния тв ход са вече стотици, кой от кой по-възмутителни. „Изроди! Не ви ли е срам, та печелите пари от смъртта на Иван Ласкин. Спрете тази реклама!”, гласи друга реакция във виртуалното пространство.
Липсата на човечност и елементарно съобразяване със ситуацията в живота на Александра Сърчаджиева възмути не само стотиците фейсбук потребители, но и някои от колегите на младата актриса. Според тях това е повече от недопустимо в момент като този.
Любопитна подробност е, че в сайта на въпросните матраци, клипа с актрисата е свален – вероятно от съобразяване със ситуацията.

По телевизията обаче, продължава да се излъчва! И за пореден път парите се оказват движещ фактор, дори и пред личните трагедии в живота на хората.

Припомняме, че съпругът на Александра – Иван Ласкин, който ни напусна навръх Богоявление, бе нейната голяма любов.
Емоционален спомен за него наскоро разтърси актрисата из основи.
„Облечен в опаковка на лошото момче, на привидно груб и арогантен мъж, но вътре в душата си той е едно дете.

Дете, което ще се разплаче с най-искрени сълзи за най-скъпия си приятел Чочо… дете, което обича жена си, живота и приятелите си само с пулса на сърцето си… съхранил романтиката в най-чист вид – той подарява на любимата си поляна със светулки, обожава двете си дъщери и е непримирим и бунтар само към изкривените ценности и пошлостта…“, това споделя за него Александра в личния си Фейсбук профил, а предаването, в което е гостувал съпругът ѝ, е „Търси се“ по bTV отпреди 4 години.
Във въпросния епизод на предаването именно Александра е една от големите изненади за Иван Ласкин. Във видеото, което му пускат в студиото водещите Нели и Меги, актьорът чува и вижда от любимата си Александра най-красивото и емоционално описание, което някой му е правил.
Източник: show.blitz.bg
„Как може да излъчват този клип??? Жената е съсипана, а те я дават как се усмихва!!!”, недоумяват гневен потребител в социалната мрежа.
Азис е един от най-близките приятели на Александра Сърчаджиева, но въпреки това я предаде жестокоАзис е един от най-близките приятели на Александра Сърчаджиева през последните няколко месеца. Краля…Jan 11 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!